Princezná Kate opäť raz v prenádhernom červenom outfite: Všetci išli na nej oči nechať!

Dokonalý cit pre módu aj láska ku klobúkom. Princezná z Walesu je skutočná módna ikona a dokazuje to každým svojim verejným vystúpením. Najnovšie privítala štátnu návštevu z Južnej Kórei skutočne veľkolepo. V červenom outfite šli na nej všetci oči nechať!

Kráľovskú rodinu poctila vzácna návšteva z Južnej Kórei. Privítať prezidenta Jun Sok-jola a prvú dámu prišli aj princ William a princezná Kate, ktorá vyzerala skutočne veľkolepo. V prenádhernom červenom outfite doslova žiarila a nedalo sa od nej odtrhnúť zrak. Krásny monochromatický komplet pozostával z vlnitých pelerínových šiat, zdobených veľkou mašľou cez výstrih. Ako je u princeznej zvykom, doplnky zvolila v rovnakom odtieni a nemohla urobiť lepšie.

Prezident Južná Kórea a kráľovská rodina Zdroj: Profimedia

Na hlave jej nechýbal klobúk, taktiež v rovnakej farbe. Lásku Kate ku klobúkom možno sledovať už od jej začiatkov, ako členky kráľovskej rodiny. Tento tradičný doplnok prijala bez problémov a vnáša do svojich kompletov moderný a elegantný nádych. Či už ide o formálnu záležitosť alebo neformálny výlet, Kate nikdy nesklame svojim výberom pokrývky hlavy a ani samotným outfitom. Čo poviete?

Kate Middleton a princ William Zdroj: Profimedia

Kate Middleton Zdroj: Profimedia