Emotívne stretnutie Kevina a jeho mamy po rokoch: Z TEJTO fotky bol nadšený celý svet!

Film Sám doma uzrel svetlo sveta pred 33 rokmi a keď ho americký režisér Chris Columbus začal točiť, ani netušil, akú kultovú snímku stvorí. Príbeh o odvážnom chlapčekovi Kevinovi je skrátka neodmysliteľnou súčasťou Vianoc vo viacerých rodinách po celom svete. Niet preto divu, že keď sa po takom dlhom čase Macaulay Culkin a Catherine O´Hara opäť stretli na jednom mieste, vyvolalo to po celom svete obrovský ošiaľ!

Kultový film Sám doma rozpráva príbeh o nebojácnom Kevinovi, ktorý ochránil svoj dom pred nenásytnými banditmi, keď počas Vianoc ostal vo veľkom dome úplne sám. Na banditov Marva a Harryho pripravil sériu ľstí, vďaka ktorým boli totálne bezmocní. Film sa udržal na prvej priečke návštevnosti kín celých dvanásť mesiacov. Medzi desiatimi najnavštevovanejšími zostal ešte rok potom. Za to si vyslúžil miesto v Guinessovej knihe rekordov ako najlepšia akčná komédia. Práve popularita snímky donútila tvorcov nakrútiť pokračovanie Sám doma: Stratený v New Yorku, ktoré bolo rovnako úspešné.

Macaulay Culkin Zdroj: Profimedia

​​Film, ktorý má už neuveriteľných 33 rokov, sme si obľúbili nielen vďaka krásnej zápletke, ale aj vďaka skvelým hlavným postavám. Je za tým skvelé obsadenie a fakt, že herci sa svojich postáv zhostili naozaj fantasticky. Niet preto divu, že keď sa pred časom opäť stretli na rovnakom mieste Macaulay Culkin a jeho filmová mama Catherine O´Hara, celý svet bol vo vytržení. Predstaviteľ kultového Kevina McCallistera totiž dostal vlastnú hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy a na jej odhaľovaní sa zúčastnila už spomínaná Catherine. Na oboch bolo vidieť, že sú z toho nesmierne dojatí. "Macaulay, blahoželám. Tak veľmi si zaslúžiť hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Ďakujem, že si do tejto radostnej udalosti zahrnul aj mňa, tvoju falošnú mamu, ktorá ťa nechala doma samého nie raz, ale rovno dvakrát. Som na teba taká hrdá," povedala mu filmová mama.

Macaulay Culkin a Catherine O Hara Zdroj: Profimedia

Macaulay Culkin a Catherine O Hara Zdroj: Profimedia

 


Sledujte kultový film Sám doma už v piatok 22. decembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Sám doma