Pamätáte si Annu z rozprávky Kráľ drozdia brada? Adriana Romanová vyzerá stále ako princezná!

Bola jednou z najkrajších princezien a jej krásu mnohí obdivujú dodnes. Adriana Romanová - Tarábková, ktorá v rozprávke Kráľ drozdia brada stvárnila pyšnú princeznú Annu, síce s herectvom skončila, no ako princezná ostane v srdciach divákov zapísaná navždy. Navyše, rokmi sa takmer vôbec nezmenila! Veď, uznajte sami.

Aj keď má v súčasnosti Adriana Romanová - Tarábková 57 rokov, tento vek by jej tipoval len málokto. Po veľkej sláve sa rozhodla žiť v ústraní a vo svojom rebríčku hodnôt sa rozhodla dať svoju rodinu na prvé miesto. Krásnu, no pyšnú princeznú Annu si zahrala len ako osemnásťročná a každému svojou krásou zatajila dych. Rozprávka Kráľ drozdia brada hreje mnohých pri srdci dodnes a vianočné sviatky bez nej by rozhodne neboli ono.

Adriana Romanová - Tarábková Zdroj: TV JOJ

Adriana Romanová - Tarábková stvárnila kľúčovú rolu aj vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie. Aj napriek tomu, že si zahrala výrazné filmové postavy, na VŠMU ju nevzali a ako v niekoľkých rozhovoroch prezradila, sama postupne zistila, že herectvo nie je pre ňu. Život na očiach verejnosti si viac nedokázala predstaviť a stiahla sa do úzadia, aby si mohla žiť svoj šťastný, spokojný a rodinný život. No a ako vyzerá Adriana po rokoch? Stále krásna ako princezná!

Adriana Romanová - Tarábková Zdroj: Profimedia

Rozprávka Kráľ drozdia brada vznikla v roku 1984 v koprodukcii Československa a Západného Nemecka pod taktovkou režiséra Miloslava Luthera. Na kráľovskom hrade vzbudí zvedavosť mladého kráľa Jána rozprávanie kočovnej hereckej spoločnosti o zlej a bezcitnej princeznej Anne. Rozhodne sa odísť s hercami do zeme kráľa Matúša a s ich pomocou napraviť rozmarnej dievčine hlavu. Keď sa však Ján v noci tajne dostane do hradu a uvidí princezninu krásu, rozhodne sa požiadať ju o ruku. Princezná ho však odmietne so slovami, že sa radšej vydá za žobráka ako zaňho. A tak sa aj na príkaz jej otca stane. Na druhý deň sa princezná musí vydať za žobráka, ktorý si ukrýva znetvorenú tvár pod plátennou handrou. Žobrák, ktorým je preoblečený a zamaskovaný Ján, prichystá princeznej dávku poriadnych lekcií, ktoré princeznú zmenia na obetavého, dobrosrdečného a pracovitého človeka.

Kral drozdia brada Zdroj: TV JOJ

Pozrite si krásnu rozprávku Kráľ drozdia brada už dnes o 15:00 na JOJke!