Novinka v živote Zuzany Fialovej: Spočiatku ani len netušila, ako sa jej v TOMTO bude dariť!

Nový rok prináša so sebou nové príležitosti a pre jednu z obľúbených herečiek, Zuzanu Fialovú, to znamená radikálnu zmenu v životnom štýle. Ako súčasť svojho novoročného predsavzatia v minulom roku sa rozhodla pre zaujímavý krok – začala pravidelne posilňovať a pracovať na sebe pod dohľadom trénerky!

„Ja som nikdy nechodila cvičiť s činkami a pohŕdala som tým. Hovorila som si, že to je pre úplne inú skupinu ľudí. Pre mňa sú joga, beh, pilates a také tie duchovne vysoké cvičenia. Priznávam, že som sa mýlila,“ prezradila Zuzana Fialová v rozhovore pre TopStar. Cvičenie s činkami prináša viac než len fyzické výhody. Okrem posilnenia svalov a zlepšenia kondície pôsobí aj pozitívne na psychickú pohodu. Pre známu herečku je cvičenie s činkami oveľa viac než len fyzická aktivita. Je to o výzvach a prekračovaní vlastných hraníc.

„Nerada žijem v stereotype. Keď hovorím o niečom, že to neznášam, tak to aj tak vyskúšam, aby som o sebe zistila pravdu či aj ja nie som v nejakom stereotype. Vyskúšala som to a zistila som, že je to perfektné, že mi to sedí,“ dodala herečka v rozhovore.

Zuzana Fialova Zdroj: TV JOJ

Zuzanu Fialovú uvidíte už čoskoro v novom seriáli na JOJke, o ktorom vám onedlho povieme viac.