Obrovský úspech slovenskej speváčky: Zažiarila medzi hviezdami na červenom koberci Grammy!

Má len trinásť rokov a plní si svoj obrovský sen! Mladá speváčka Sarah Caroline zažila niečo, čo sa v našich končinách podarí len málokomu. Zažiarila totiž na červenom koberci prestížneho udeľovania hudobných cien Grammy!

Na Slovensku nám rastie hotová hviezda. Len trinásťročná speváčka Sarah Caroline žne veľké úspechy už aj v Amerike. Od malička si plní svoj veľký sen a má našliapnuté na parádnu kariéru. Už teraz sa jej podarilo niečo, o čom môžu mnohí umelci len snívať. Dostala sa na prestížne udeľovanie hudobných cien Grammy a dokonca pózovala na červenom koberci po boku tých najväčších svetových hviezd. Jej dojmy hovoria za všetko! „Práve sme vo vnútri na Grammy, vystupovala Billie Eilish. Práve som stretla Dua Lipu aj Taylor Swift. Je tu úžasne, takže pozdravujem,“ prezradila svoje prvé dojmy z udeľovania cien.

Sarah Caroline na Grammy Zdroj: Sarah Caroline

Na to, aká je mladučká, sa na červenom koberci vôbec nestratila. Práve naopak. V nádhernej bielej róbe, z dielne slovenskej návrhárky Michaely Ľuptákovej, doslova žiarila. Veď, uznajte sami! Po skončení prestížneho udeľovania cien sa Sarah Caroline presunula aj na slávnu afterparty, kde sa s tými najväčšími hviezdami zabávala už bez spoločnosti kamier či fotografov. Nuž, mladej a mimoriadne talentovanej speváčke Sarah Caroline gratulujeme k úspechu a veríme, že o nej budeme čoskoro toho ešte veľa počuť!

Sarah Caroline na Grammy Zdroj: Sarah Caroline

Zapózovala si aj s najznámejšou hudobnou producentkou Hollywoodu!

Sarah Caroline na Grammy Zdroj: Sarah Caroline

S hudobníkom Avalan Music, ktorý bol nominovaný na Grammy v roku 2021, sa taktiež zoznámila počas tohto večera.

Sarah Carolina a Avalan Music na Grammy Zdroj: Sarah Caroline

Spoznajte Sarah Caroline, ktorá to dotiahla z detskej izby až na Times Square!

Svoju kariéru odštartovala len minulý rok, a to raketovou rýchlosťou a na najznámejšom mieste, Times Square, kde vystúpila so svojimi skladbami a všetkým dokázala, že na to má. Jej život má spoločné črty s príbehmi hollywoodskych detských hviezd ako Selena Gomez, Zendaya či Miley Cyrus, ktoré od útleho detstva pracovali na sebe, aby sa stali úspešnými a slávnymi. Mladá Bratislavčanka sa v piatich rokoch, teda už v škôlke, začala venovať latinskoamerickým tancom. Učil ju samotný Mario Lopez, neskôr presedlala do tanečnej školy La Portella, s ktorou precestovala kus Európy, kde zbierala ocenenia a skúsenosti. „Súťažne tancujem odmalička, postupne sa k tomu pridal spev, potom dabing, herectvo... A ešte som šesť rokov hrávala tenis, no s tým som prestala, lebo som chcela pokračovať viac umeleckou cestou. Keď som mala jedenásť rokov, rozhodla som sa, že sa chcem spevu venovať profesionálne, začala som mávať hodiny a chodím do muzikálovej akadémie k hercovi Davidovi Árvovi. Učil ma aj nebohý pán Dušan Kaprálik a okrem iného som bola tiež súčasťou hudobnej skupiny Superdeti, ktorú vedie Barbora Krajčírová”, hovorí Sarah o svojich začiatkoch. Aby tých aktivít nebolo málo, už dva roky prepožičiava svoj hlas postavám v rozprávkach a seriáloch pre kanál Disney+, ako Weekend Family, Zombies, PJ Masky, Vampiria či Fancy Nancy známe. Po evente v zahraničí však Sarah nepoľavila a na nový rok začala novou skladbou, ktorou chce opäť poukázať na dôležitú tému. Vypočujte si jej horúcu novinku s názvom Love Yourself!