Čo si nemôžete zabudnúť vziať a čomu sa vyvarovať na hudobnom festivale? Pozrite si prehľad!

Lovestream má aj tento rok svoje pokračovanie a musíte ho jednoznačne zažiť. Aby ste nezabudli na to nevyhnuté, čo si so sebou vziať, ale tiež naopak, v žiadnom prípade zobrať, prinášame vám praktický prehľad!

Pre bezpečný priebeh festivalu je dôležité, aby každý dodržiaval bezpečnostné pravidlá, a to ako vo svojom záujme, tak v záujme ostatných návštevníkov. Pri vstupe do areálu budú všetci návštevníci podrobení bezpečnostnej kontrole. Do areálu je povolený vstup len s platným identifikačným náramkom. V celom areáli festivalu aj v kempe je prísny zákaz rozdúchavania ohňa, grilovacích zariadení a plynových varičov. Návštevníci vo veku do 15 rokov majú vstup na festival povolený iba v doprovode zákonného zástupcu/dospelej osoby slúžiacej ako dozor. Bezpečnostná služba má právo vykázať z areálu neautorizovaných predajcov, osoby narušujúce pokojný priebeh festivalu a návštevníkov bez platného identifikačného náramku. Z dôvodu bezpečnosti nie je dovolené vnášať do areálu dáždniky.  Do areálu nie je možné vnášať batožinu, k tomu je určená úschovňa. Povolený rozmer batožiny pre vstup do areálu je maximálne veľkosť do A3. (neplatí pre priestory kempu).

Do areálu je účastníkom festivalu zakázané vnášať tieto predmety a vykonávať niektorú z doleuvedených činností:

● Drogy, toxické a omamné látky.

● Sklenené nádoby, plechovky, plastové fľaše.

● Výbušné látky – trhaviny, treskaviny, pyrotechnika.

● Zbrane – strelné, sečné, nože, nožnice.

● Záznamové zariadenia, a to dátové, obrazové a zvukové (s výnimkou mobilného telefónu).

● Dáždniky.

● Party stany, skladacie stoličky (neplatí pre priestory kempu).

● Nadmerná batožina (max rozmer veľkosť A3/13L).

● Jazdné bicykle, kolobežky, longboard/skateboard. 

● Teleskopické tyče, vrátane selfie tyčíl

● Laserové ukazovátkal

● Vnášať vlastné nápoje a jedlo akéhokoľvek množstva a druhu.

● Vstupovať so psami a inými zvieratami s výnimkou asistenčných psov osôb zdravotne postihnutých.

● Lepiť a rozdávať akékoľvek propagačné materiály. Alebo prevádzkovať iné marketingové aktivity bez povolenia organizátora.

● Fotografovať a robiť zvukové a obrazové záznamy profesionálnou technikou. (Fotografovanie je povolené len predom akreditovaným fotografom).

● Liezť alebo preliezať stavby a zariadenia v priestore akcie - fasády, ploty, múry, zábrany, stĺpy, strechy a iné konštrukcie.

Zdroj: lovestream.com

​Účastníci festivalu sú povinní dodržiavať poradie festivalu Lovestream, riadiť sa pokynmi organizátora festivalu alebo ním poverenými osobami. Pri vstupe do areálu prejsť bezpečnostnou prehliadkou, ktorá sa vzťahuje aj na vnášanú batožinu. Preukázať sa pri vstupe do areálu identifikačným náramkom získaným pri kontrole vstupenky. Nosiť identifikačný náramok pevne nasadený a nepoškodený na zápästí po celú dobu festivalu a na požiadanie organizátora festivalu tento náramok predložiť na kontrolu. V prípade, že účastník nebude vlastniť náramok, bude si musieť náramok zakúpiť alebo nepretržite opustiť areál festivalu. Identifikačný náramok je cenina a jeho falšovanie je považované za trestný čin. 

Udržiavať čistotu a poriadok, vyvarovať sa takému konaniu, ktoré ohrozuje zdravie alebo majetok účastníkov a účinkujúcich, dodržiavať všeobecné zásady slušného správania. Odpadky odkladať výhradne do nádob k tomu určených. Pri úraze či inej mimoriadnej udalosti v areálu festivalu ihneď uvedomiť organizátora festivalu prostredníctvom poverenej osoby. Pohybovať sa len v priestoroch určených pre návštevníkov festivalu. Akékoľvek narušenie alebo nerešpektovanie vymedzených priestorov je považované za hrubé porušenie poradia festivalu. Rešpektovať príkazové a informačné tabule umiestnené v areáli festivalu. V prípade vyhlásenia evakuácie areálu festivalu je účastník povinný riadiť sa pokynmi poverených osôb riadiacich evakuáciu.

Zdroj: unsplash.com

Prinášame vám tiež praktický prehľad predmetov, ktoré by na festivale nemali chýbať:

● Občiansky preukaz
● Preukaz poistenca
● Platnú vstupenku
● Peniaze
● Hygienické potreby
● Užívané lieky
● Pokrývku hlavy
● Opaľovací krém
● Slnečné okuliare
● Pláštenku
● Papierové vreckovky

Odporúčame návštevníkom preštudovať si všeobecné obchodné podmienky dostupné na webovej stránke festivalu.