Všetka pozornosť bude opäť na Nike: Ivana sa neovládne a nazve ju plošticou a tupelom!

Dnešný večer síce varí Andrea, no už včerajšok naznačil, že tento týždeň bude v popredí skôr Nika. Ivana sa dnes neovládne!

Nika má podrezaný jazyk a úprimne povie všetko, čo si myslí. Takýto typ povahy nie je pochuti Ivane, ktorá jej bude mať dnes plné zuby. A to máme len utorok. Krátko potom, ako si hostia sadnú u Andrey k stolu, Nika na seba upúta pozornosť. Ešte skôr, než hostiteľka prizve hostí k prípitku, Nika si už bude popíjať vínko. "keďže Nika začala opäť ako prvá, ja vás teda pozývam k prípitku," zaznie z úst dnešnej kuchárky, ktorá sa neurazí, to však ešte nevie, čo ju dnes čaká. Krátko po prvom chode bude vytočená na najmladšiu dámu tohto týždňa Ivana. Nebude sa jej páčiť, ako si chytí tanier s polievkou do ruky miesto toho, aby ho jedla ako ostatní. Nika rada vyčnieva z davu nielen svojím výrazným výzorom, a to práve Ivane vôbec nie je sympatické. Tá by jej mohla byť spolu s dnešnou hostiteľkou mamou a neodpustí si zopár kázaní pre devätnásťročnú konkurentku! 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za tisíc eur? Každý kuchár navyše získa ďalších tisíc eur za účasť. Prihláste sa TU.

"Ona je taká ploštica, všade sa dostane," povie svoj názor na Nikolettu Ivana. To už jej pomôže jediný chlap týždňa a dôjde mu, že ju asi chcela označiť slovom parazit. "Vyciciava z teba chuť žiť a energiu," pomôže Ivane Henrik. "Neuráža ma to," prezradí ako reakciu na túto urážku. Ivana však ešte pritvrdí, keď ju označí za "tupelo". Nika osadenstvu tohto týždňa uverí, že slanina je hovädzia nie bravčová, keďže konzumácii tohto mäsa sa vyhýba. "Nika sa snaží byť silou-mocou stredobod pozornosti," zhodnú sa hostia. To zďaleka nebude urážkam na jej adresu dosť. Keďže je Nika poriadne temperamentná, ostré slová vráti aj s rezervou! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!