Nela Slováková sa riadi heslom, že pre krásu treba trpieť: Za cenu byť sexi si spôsobila TOTO!

Česká influencerka Nela Slováková si momentálne užíva krásu Ameriky, kde už stihla okrem iného aj návštevu festivalu Coachella. Svojich fanúšikov neprestáva provokovať sexi snímkami, teraz ale priznala, že aj ona niekedy kvôli kráse trpí!

Nela Slováková fanúšikov pomerne intenzívne informuje o svojej ceste na sociálnej sieti. Nechváli sa len krásnymi fotkami, ale priznáva aj to, že nie všetko je tak krásne ako na jej snímkach. "Fotka z pekne vyzerajúcej pláže, o meter ďalej sa povaľujú ľudia, ktorí nevyzerajú ani ako ľudia," napísala s tým, že na uliciach sú vidieť aj bezdomovci, špina a ľudia, ktorí sú závislí od drog. 

Z jej Instagramu je však pomerne dobre zrejmé, že sa takýmto miestam snaží vyhnúť. Naposledy sa svojim sledujúcim ohlásila z bazéna a pochválila sa snímkou v modrých bikinách, v ktorých perfektne vynikla jej sexy postava. "Klobúk dole vyzerať takto, to musí byť makačka a musí to bolieť… alebo nie?" vysekol Nele poklonu jeden z fanúšikov. V príbehoch potom Nela priznala, že skutočne niekedy trpí a ukázala snímku svojich nôh, na ktorých sú viditeľné pľuzgiere. "Krása bolí," napísala stručne a doplnila, že za to môžu lodičky s vysokými podpätkami. Tie si obula k čiernym sexi šatám, ktoré jej telo viac odhaľovali, než zahaľovali!

Zdroj: Instagram, Blesk.cz