Justin Bieber bude otcom: Pozrite, ako krásne túto správu oznámili svetu!

Justin Bieber a jeho manželka Hailey sa po dlhom čakaní konečne rozhodli zdieľať s fanúšikmi veľkú novinu - budú rodičmi! Oznámenie tehotenstva zverejnili na Instagrame a informáciu potvrdili aj zdroje z blízkeho okolia páru, ktoré sa vyjadrili pre známu stránku TMZ. Podľa týchto zdrojov je Hailey momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva a ich prvý potomok by mal prísť na svet koncom leta.

Spevák Justin Bieber a modelka Hailey Bieberová sa zosobášili v roku 2018. Od tej doby sú stredobodom pozornosti a ich súkromie je predmetom neustálych špekulácií. Niekoľkokrát sa hovorilo o tom, či je Hailey tehotná, no teraz sa ukázalo, že sa mnohí skutočne nemýlili. 

Justin a Hailey Bieber Zdroj: IG / haileybieber

Oznámenie novinky očakávaného prírastku v rodine Bieberovcov sprevádzali aj nádherné fotky a krátke video. Na nich je zachytená tehotná Hailey, ktorá si hrdo drží svoje tehotenské bruško, čím jasne potvrdzuje radostnú udalosť. Na záberoch sa zdá, že Justin a Hailey obnovili svoje manželské sľuby, čo je symbolom ich lásky a oddanosti v tejto dôležitej fáze ich života.

Hailey a Justin Bieber Zdroj: IG / haileybieber

Justin sa zároveň ukázal aj ako umelecký fotograf, keď sám zachytil svoju tehotnú manželku na rôznych záberoch. Tieto fotografie sú plné lásky a radosti z očakávaného príchodu nového člena do ich rodiny.