Celeste Buckingham si splnila veľký sen: Takúto možnosť nemá len tak hocikto!

Speváčka Celeste Buckingham má za sebou koncert, na ktorý zrejme len tak nezabudne. Podarilo sa jej totiž zaspievať si s naozaj veľkým menom!

Počas festivalu Starmuse spojila sily Celeste Buckingham spolu s obrovskou svetovou hviezdou, Brianom Mayom a vzniklo z toho krásne číslo, na ktoré speváčka len tak nezabudne. V rozhovore pre Top Star prezradila, že keď zistila, že ju čaká takáto spolupráca, v prvom momente sa o to chcela podeliť s rodičmi. Ich reakcia ale možno nebola taká, akú by čakala. „Ja som práveže počúvala všetko možné a irónia je, že moji rodičia veľmi hudbu nepočúvajú. Majú dve dcéry, ktoré sú speváčky a skladateľky a oni sú trošku mimo tej hudobnej scény,” prezradila Celeste. Zároveň tak dodala, že jej otec spočiatku nevedel, o koho sa jedná. Mama ale reagovala inak, keďže hudobníka veľmi dobre pozná.

Legendárny Brian May, gitarista ikonickej britskej rockovej skupiny Queen, je jedným zo zakladateľov festivalu Starmus. Brian May je nielen vynikajúcim gitaristom, ale aj astrofyzikom a autorom mnohých hitov skupiny Queen. Navyše, je známy svojou ochotou spolupracovať s rôznymi umelcami. Jeho hudobné majstrovstvo a schopnosť spájať rôzne žánre a štýly priniesli do sveta hudby množstvo nezabudnuteľných momentov. Viac o tomto spojení sa dozviete vo videu HORE.