Zahrá si Igonda v ZOO s Ďuránovou? Obľúbení herci sa stretnú v jednom seriáli!

Fanúšikovia Divokých koní sa potešia.

ZOO, seriálovej novinke televízie JOJ, uvidíte aj jednu z našich hereckých stálic – Marka Igondu, ktorého poznáte zo seriálov Panelák alebo Pod povrchom a naposledy ste ho mohli vidieť ako právnika DubáňaDivokých koňoch. V ZOO si však zahrá úplne inú postavu. Maroš je Petrov najlepší kamarát, rodinne založený typ s tehotnou manželkou a malým trojročným synom. Keď ešte nebol ženatý, chodil na výpravy s ním, teraz mu ich v dobrom závidí, ale jeho rodina je nadovšetko. „Je to zoológ Maroš Bielik. Som zvedavý na to, ako na neho ľudia zareagujú. Je to pekná úloha, kontakt so zvieratami, zaujímavá zápletka s rodinou. Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tohto projektu,“ hovorí o svojej postave Marko.

Čo vlastne robí v ZOO? Maroš je ako kurátor zodpovedný za súčasnú podobu expozície zvierat, dohliada na to, aby sa nové zvieratá umiestnili správne, hľadá možné mláďatá z iných ZOO a je pravou rukou riaditeľa. „Je to veľmi zaujímavá postava a tiež ten kontakt so zvieratami. Je to adrenalín, občas aj stres, keď hráte so šelmami. Mal som skúsenosť s hadmi aj s tigrami. Musíte ich vnímať a prispôsobiť sa im,“ prezradil nám viac o zvieracích hereckých partneroch. Dodal, že z vlastnej skúsenosti považuje za najdôležitejší v kontakte so zvieratami rešpekt.

Nás a určite aj vás do značnej miery zaujímalo, či Marka uvidíme s Alenkou Ďuránovou, s ktorou si spolu veľa zahrali v druhej sérii Divokých koní a podľa vašich reakcií vieme, že sa vám táto dvojica mimoriadne pozdávala. Žiaľ, Markova odpoveď nás trochu sklamala: „Ideme si svojou cestou, ale niekde sa tie naše dejové linky pretnú.“

Chcete vedieť viac? Sledujte ZOO o 20:35 už od pondelka 11. januára na JOJke! Pre najnovšie informácie o seriáli sledujte náš web a dajte LIKE oficiálnej stránke ZOO na facebooku!

?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Marko Igonda odpovedal aj na divácke otázky z facebooku. Video si môžete pozrieť na oficiálnej stránke Divokých koní!