zoo - zoli problém

Zoli má poriadny "prúser": Vyseká ho z problémov Dominikin otec?

Riaditeľ ho kryje pred jeho partnerkou Helgou.

Zoli čelí obrovskému problému – nielenže sa pobil, policajti ho nachytali za volantom s nejakým tým promile v krvi. Obhajuje pred Mikulášom Trnovským, ktorý mu prišiel na pomoc, svoj neuvážený čin. Stále však netuší, ako ho obháji pred svojou partnerkou Helgou. Mikuláš sľúbi riaditeľovi ZOO Stanovi Balážovi, že si Zoliho prípad vezme na starosť. Dokáže ho vysekať z problémov? Do ZOO napochoduje Helga, ktorá chce okamžite vedieť, kde Zolinko je. Riaditeľ ho kryje a vymýšľa si, čo s ním je, aby jej nemusel povedať pravdu.

Dominika si nepraje, aby Peter pátral po zlodejíčkoch. Ten jej navrhne, aby šla za nimi s ním. Obaja sa dostanú až k nim a vysvetlia im, čo s nimi narobia, ak im nedajú nejakú stopu. Získajú od nich kontakt na chovateľa vtákov. Ich názory sa opäť rozchádzajú: Dominika od neho chce, aby šiel s kontaktom na políciu. Peter však má iné plány.

Ičo sa snaží votrieť Júlii do pozornosti, tá ho totálne odignoruje. On si však namýšľa, že je z neho celá paf. Ľudka by chcela stráviť krásny víkend so svojou rodinou. Nahovára Mira na výlet. On má o výlete však trochu iné predstavy ako zvyšok rodiny. Lucia pred Dominikou tají, že má rande s Petrom. A urobí dobre, rande vyjde lepšie, než čakala.

Sledujte ZOO už dnes o 20:35 na JOJke!