Slávika budú moderovať Adonis Szabó a Igor Šrámek!

Na slávnostnom odovzdávaní prestížnych hudobných cien sa možno objaví aj DJ Antoine.
Do vyhlásenia výsledkov ankety o najpopulárnejších interpretov slovenskej populárnej hudby Slávik 2012 zostávajú už len dva týždne. Galaprogram, ktorý v priamom prenose odvysiela TV JOJ, sa uskutoční 3. februára v bratislavskej Inchebe a večer bude viesť dvojica Adonis Szabó a Igor Šrámek. Ak vám tieto mená nič nehovoria, tak títo páni sa už objavili v programe OTO 2009, kde odovzdávali cenu pre najobľúbenejšiu speváčku. No a tí vnímavejší si určite povšimnú, že sa často vyskytujú aj v seriáli Panelák. Pravda, pod úplne inými menami.
Počas programu, ktorý zostavuje režisér Jeffo Minařík, vystúpia viacerí interpreti. Medzi nimi Celeste Buckingham, IMT Smile, Majk Spirit, Robert Burian, Peter Bič Project, Monkey Business, Billy Barman a mnohí ďalší.  Viacero z interpretov má na tento večer pripravené netradičné vystúpenie, ktoré sa nebude týkať len spevu. 
"Stále riešime účinkovanie svetoznámeho DJ Antoine. Jeho vystúpenie je teda v štádiu rokovania," uviedol režisér Minařík. Podľa jeho slov sa diváci môžu tešiť aj na špeciálne číslo venované 60-tym narodeninám speváka Mekyho Žbirku. "Bude to netradičné spojenie žánrov, umelcov a Mekyho hitov. Vystúpi v ňom 8-10 interpretov, ktorých mená zatiaľ nechceme prezrádzať," dodal. Kapacita sály, v ktorej sa bude odovzdávanie zlatých, strieborných a bronzových Slávikov odohrávať je takmer 3000 ľudí. A scéna Slávik 2012 bude opäť jedinečná. "Toľko techniky, svetiel, hydrauliky ešte na jednej akcii nebolo," prezradil režisér.