Jason Statham

Jeho vek je vo svete jedna veľká záhada: My však vieme pravdu!

Koľko má rokov?

Jedno z najväčších mien v akčných filmoch, Jason Statham je niečo ako veľkou legendou v tejto sfére. Nádherný britský drsný muž, má zaujímavú minulosť, širokú škálu talentov, a hlas, kvôli ktorému by sa rozpustilo aj maslo. Známy je pre jeho neuveriteľné bojové scény, naháňačky a pre jeho úžasnú schopnosť robiť všetky tieto filmy tak, aby človeku vyrazili dych.

Futbalista, potápač, športový model, pouličný predajca – toto všetko má Jason za sebou. Až potom ho náhoda priviedla k herectvu a stala sa z neho ikona akčnosti. Koľko má však vlastne rokov? Ak sa snažíte zistiť jeho vek prostredníctvom vyhľadávača, nájdete tam uvedený dátum 26. júla 1967, a to aj na stránke a v databáze, ktorá by mala vedieť naozaj všetko. Z toho dôvodu aj ostatné stránky prebrali túto informáciu a z Jasona spravili už skoro päťdesiatnika.

Avšak, zatiaľ čo deň a mesiac sú správne, rok je v skutočnosti zle. Statham sa narodil v roku 1972, teda o päť rokov neskôr, ako je skoro všade uvedené. Sám herec to potvrdil v niekoľkých rozhovoroch, vrátane New York Times, v ktorom v roku 2006 uvádzajú jeho vek ako 34 rokov. Rovnako dátum narodenia potvrdil aj v roku 2009, keď verejne oslavoval svoje 37. narodeniny. Z nejakého dôvodu ale väčšina webových stránok naďalej píše rok jeho narodenia ako 1967.

Či už má Jason Statham 49 alebo 44 rokov, filmy s ním sú nezabudnuteľné a vedia navodiť tú správnu adrenalínovú atmosféru. Ak milujete scény s ním a túžite si vytvoriť bojovú náladu, sledujte film Ochranca o 20:45 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora