Najdrahšie vily

Najdrahšie vily, v ktorých by ste chceli spať aspoň jednu noc!

TOP 5

Najdrahšie domy a vily vám servírujú noviny bežne s nejakou známou osobnosťou. Dnes si ale ukážeme tie skutočne najdrahšie domy, ktoré sú obývané a naozaj majú majiteľa. Sú domy, za ktoré by ste určitú sumu asi nedali. Ale sú aj domy, ktoré naozaj stoja za to. Už si len na ne našetriť.

  1. Buckinghamský palác – síce sa zdá, že tento palác nepatrí do nášho zoznamu, ale opak je pravdou. Je stále obývaný a skrýva v sebe až 755 izieb, čím je väčší ako ostatné. Ako všetci vieme, majiteľom je britský panovník trónu, teda momentálne Alžbeta II. Hodnota tejto nehnuteľnosti je 1,25 miliardy eur.
  2. Villa les Cèdres - bola postavená v 70. rokoch 19. storočia. Belgický kráľ ju kúpil v roku 1904 a vlastnil dvadsať rokov. Je zapísaná aj na zozname francúzskych pamiatok. Hacienda sa rozkladá na 14 hektároch a má 10 spální, 50 metrový bazén a botanickú záhradu. A teraz zbystrite – aktuálne je na predaj a majiteľ pýta 1 miliardu eur.
  3. Antilia – túto budovu vlastní najbohatší muž Indie, Mukesch Ambani. Svojou netradičnou architektúrou púta pozornosť a vraj každý obyvateľ Indie by v nej túžil aspoň raz prespať. A o akej sume sa rozprávame? 808 miliónov eur je hodnota tejto budovy, ktorá sa nachádza v Bombaji.
  4. Four FairField Pond – newyorské obytné sídlo na nachádza na viac ako 250 tisíc metroch štvorcových. Cena tejto nehnuteľnosti je 200 miliónov eur a nachádza sa v nej až 39 kúpeľní!
  5. Kensington Palace Gardens – rebríček nám uzatvára budova v hodnote 179 miliónov eur, ktorého vlastníkom je Lakshmi Mittal, jeden zo sto najbohatších Indov. Tento dom má 12 spální, parkovacie miesta pre 20 áut a vnútorný bazén. Táto luxusná rezidencia nepriamo susedí s domov britského kráľovského páru.

Prihláste sa do novej šou Kto tu býva? a zašlite fotografiu vašej nehnuteľnosti spolu s vyplneným formulárom. Možno práve vy vyhráte a zažijete veľa zábavy!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora