Sexoš Oliver Stark zo seriálu 9-1-1 fanúšikom vyčistil žalúdky: Prečo im tak naložil?

Obľúbený herec Oliver Stark, ktorý v úspešnom seriáli 9-1-1 stvárňuje hasiča Bucka, si na sociálnej sieti nedal servítku pred ústa a poriadne naložil svojim fanúšikom po celom svete. Dôvodom je všadeprítomný koronavírus.

Jednou z najvýraznejších postáv v obľúbenom akčnom seriáli 9-1-1 je hasič Evan "Buck" Buckley, ktorého stvárňuje sexi herec Oliver Stark. Ten si získal po celom svete srdcia mužských aj ženských fanúšikov. Kým pánom sa skôr páčia jeho skvelé akčné herecké výkony, dámy si získal najmä svojím sexepílom.

Hoci si Oliver svojich priaznivcov nesmierne váži, tentoraz sa už neovládol a mnohým z nich verejne naložil. Dôvodom je koronavírus, ktorý sa po svete stále šíri. Napriek tomu, že pandémia na našej planéte stále nie je úplne zvládnutá, mnoho ľudí sa tvári, akoby tento problém už neexistoval. Ľudia ignorujú nosenie rúšok v uzavretých priestoroch či vo väčších skupinách ľudí a bez problémov žúrujú akoby sa nechumelilo. To sa seriálovému Buckovi nepáči a svoje rozhorčenie dal jasne najavo. Viem, že to je odo mňa výkrik do tmy, ale, prosím, noste tie po*rané rúška! Všetky tie príspevky, na ktorých vidieť, že žúrujete bez masiek… Všetci si o vás myslíme, že ste hlúpi, lebo sme v týchto s*ačkách práve kvôli vám,“ odkázal na sociálnej sieti.

Letné seriálové večery na JOJke:
Utorok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Najhľadanejší

Štvrtok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Kuriér

Najlepšie seriálové večery zažijete každý utorok a štvrtok od 20:35 na JOJke!