Liv Tyler

Liv Tyler dokazuje silu retuše: Na fotkách sexica, v realite opuchnutá a strhaná teta!

Americká herečka patrí podľa viacerých rebríčkov medzi najkrajšie a najprirodzenejšie krásky šoubiznisu. Má nádherné oči, porcelánovú pleť, husté vlasy a tip top postavičku. Aj ona je však len človek a tak v každodennom živote nevyzerá ako diva z reklamy, ale ako obyčajná žena.

Americkú herečku Liv Tyler si všetci pamätáme najmä z kultových filmov Armageddon či Pán Prsteňov. Hoci hrala v desiatkach filmov, práve tieto herecké úlohy sa zapísali do hlavy azda každému. Aktuálne hviezdi v obľúbenom seriáli 9-1-1: Texas z prostredia záchranných zložiek. Dcéra Stevena Tylera, lídra kapely Aerosmith, bola odjakživa považovaná za jednu z najkrajších žien planéty. Už v roku 1997 ju časopis People zaradil do stovky najkrajších ľudí na svete. V roku 2000 získala šiestu priečku v rebríčku Najsexi ženská filmová hviezda a najväčším úspechom bolo, keď jej prischlo druhé miesto v ankete o Najprirodzenejšie krásky všetkých čias. Predbehla ju len legendárna Audrey Hepburn.

Že je Liv Tyler krásna žena, teda, naozaj niet pochýb. Jej vizitkou je krásny pohľad lane, hustá hriva, porcelánová pleť a super postavička. Pri pohľade na jej fotky z reklamnej kampane pre istú značku spodnej bielizne sa tají dych nejednému mužovi či žene. Vyzerá na nich totiž absolútne dokonalo. Lenže, ako to už býva, je to dielo skvelých retušérov. Pár týždňov na to, ako tieto snímky uzreli svetlo sveta, ju totiž nafotili paparazzovia v jej každodennom živote. A rozdiely boli teda markantné. V realite mala opuchnutú tvár, kruhy pod očami a ani tá postavička nebola modelkovská ako na kampani. Tmavovláska je tak chodiacim dôkazom toho, že takéto fotky sú len ilúziou a aj tá najkrajšia žena vyzerá v bežnom živote úplne obyčajne. Uvedomiť by si to mali najmä mladé dievčatá, ktoré pod vplyvom kampaní a sociálnych sietí strácajú cit pre realitu a nadobúdajú komplexy.

Letné seriálové večery na JOJke:
Utorok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Najhľadanejší

Štvrtok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Kuriér

Najlepšie seriálové večery zažijete každý utorok a štvrtok od 20:35 na JOJke!