Je vám Dalibor z Bez servítky povedomý? Na sociálnych sieťach je hotovou hviezdou!
V Bez servítky tento týždeň varí aj Dalibor Rákoczy, tridsaťosemročný nadšenec dobrého jedla. Z jeho úst neraz zaznela aj kritika na menu konkurentov. Sám sa totiž jedlu venuje viac, ako len v rámci hobby. Z jeho veľkej záľuby sa totiž časom stalo úspešné povolanie!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
"Pán Tymian"
Dalibor Rákoczy je na sociálnych sieťach známym pojmom. Poznať ho môžete aj pod prezývkou "pán Tymian". A to z dôvodu, že túto surovinu rád a hojne do svojich jedál pridáva. "Tymian je výborná bylinka, takže to celé spolu funguje," prezradí v Bez servítky. Jedlom žije v súkromí aj v práci. Pôvodne hobby ho začalo živiť. Food bloger má dnes úspešnú kariéru na sociálnych sieťach a niekoľko dôležitých spoluprác a projektov v gastronomickom svete. "Moja práca pozostáva primárne z tvorenia obsahu na sociálne siete, takže varím. Druhá polovica mojej práce je tvoriť produkty pre ľudí v domácnosti," povie viac Dalibor divákom, čo ho vlastne živí!