Štastné a veselé Bez servítky: Stefi hostí prenesie na vianočné trhy a Michal šokuje krásnym gestom!

Posledná epizóda Bez servítky pred Vianocami a zároveň v tomto roku je tu a o sviatočnú atmosféru sa dnes postará Stefi. Piatok bude plný prekvapení!

Keďže Vianoce sú tu za týždeň, Bez servítky sa dnes bude niesť v sviatočnej nálade. Stefi sa rozhodne svoj večer povýšiť na vyššiu úroveň. Hostia budú milo prekvapení, keď ich dvadsaťdvaročný Štefan privíta v mikulášskom outfite. "Vianoce považujem za najkrajší sviatok roku," zaznie z úst dnešného hostiteľa. Stefi má za sebou hotelovú akadémiu a pracuje ako barman, o svojich hostí sa teda patrične postará. Minimálne jeho welcome drink označia za najlepší tohto týždňa.  ​Aj menu bude tradičné vianočné. Nebudú chýbať langoše, ktoré by ste našli na všetkých vianočných trhoch, čerstvé domáce pečivo a dezert, ktorý bude hýriť všetkými farbami Vianoc! 

Zdroj: TV JOJ

O najväčšie prekvapenie sa však dnes postará napokon Michal, ktorý varil v stredu. Vianoce sú predsa najmä o tých dobrých skutkoch. "Ak by som ja vyhral, my sme sa doma dohodli, kvôli tomu, aké ťažké to mali tvoji chlapci, Andi, že by sme ti z našej výhry dali pre každého stovku na darček," prekvapí dnes pri stole Michal Andreu. Andrejke pred pár rokmi zomrel milovaný manžel a ona sa musí starať sama o svojich synov. To, či Michal zvíťazí a podelí sa o svoju výhru s Andrejkou, sa dozviete už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nenechajte si ujsť poslednú premiérovú epizódu Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!