Miška zhodnotila svoj výzor v Bez servítky a darovala si slová plné kritiky: Za všetko môže svetlo!

Fitneska s poriadne vypracovanou postavou, ale aj zdatná kuchárka. Michaela sa v relácii Bez servítky predviedla v poriadnej paráde aj vďaka svojmu výraznému vzhľadu, ktorý neušiel pravdepodobne žiadnemu mužskému divákovi!

Ten sa jej samotnej tak úplne podľa všetkého pre kamerami nepozdával. Na svojej sociálnej sieti sa rozhodla vyjadriť aj ku kritickým slovám, ktorým sa jej dostalo na Facebooku relácie. Diváci narážali najmä na to, že má za sebou nejeden estetický zákrok. Sama si za svojím vzhľadom ale stojí a svoje prednosti hrdo vystavovala aj v relácii Bez servítky. Fanúšikovia relácie sa zhodli, že by bola dvadsaťpäťročná Miška krajšia s prirodzeným vzhľadom. "Ja som si pozrela kúsok tej relácie a akože to, ako tam vyzerám? Zlé svetlo, úplne, že zlý uhol, unavené oči po celom dni natáčania, po celom týždni," týmito slovami zhodnotila svoj výzor, ktorý spustil na sociálnych sieťach rozsiahlu diskusiu u divákov. "Ale aspoň vidíte názornú ukážku. Keď sa nastavíte správne, tak aj vy môžete vyzerať ako Megan Fox," odkázala svojím sledovateľom na Instagrame Michaela Pančušková!

  

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!