Hľadá sa chlap pre Žanetu: Neuveríte, aké požiadavky musí jej vysnívaný spĺňať!

Sympatická Žaneta je už dlhšiu dobu sama a jej konkurenti si myslia, že by sa po jej boku zišiel nejaký schopný chlap. V tom, čo musí spĺňať, majú jasno!

V minulosti mala vzťah s Talianom, ten jej pravdepodobne stíhal. Poriadne temperamentná baba s podrezaným jazykom by po svojom boku uvítala nejakú príjemnú spoločnosť. Sama síce tvrdí opak, no jej dnešní hostia v tom majú jasno. "Žanete by sa určite nehodil žiadny tichý ťuťko, lebo, chudák, by bol zavretý niekde v pivnici," povie na rovinu Csaba o potenciálnom frajerovi pre dnešnú hostiteľku. "Podľa mňa žiaden chlap by jej nestíhal," pomyslí si Lenka a nastaví tak latku pre nového priateľa ešte o niečo vyššie. A, aké má samotná Žaneta požiadavky na svoju budúcu polovičku? Podľa Mišky blonďavý fešák s dvomi metrami, podľa samotnej Žanety: "On môže byť aj škaredý aj zvráskavený, aj tučný, ale nemôže mi smrdieť," vyjadrí v Bez servítky svoje požiadavky blondínka. Záujemci, neváhajte sa hlásiť! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!