V prezlečení za ženu ho už poznáte: Aha, aký fešák je Adam bez líčidiel a parochne!

Influencer Adam tento týždeň predvádza v Bez servítky svoj poriadne pestrý šatník aj líčenie. V skutočnosti je to však poriadny fešák!

Adam vystupuje ako drag queen - miluje výrazné líčenie, dlhé parochne a žiarivý make-up. Bez tejto úpravy zovňajšku by ste ho na ulici spoznali len ťažko. Dvadsaťročný mladík je v skutočnosti veľmi príťažlivý muž a úspech by určite zožal aj bez premeny svojho zovňajšku. Na svojich sociálnych sieťach sa zväčša pochváli fotografiami s extravagantným zovňajškom, občas pridá aj fotografiu s "prirodzeným" výzorom a je sa na čo pozerať!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S L A Y T III N A (@slaytiiina)

 

Influencer, ktorý vystupuje na Instagrame pod prezývkou Slaytiiina, v relácií Bez servítky nepredviedol zrovna výkon hodný 500 eur, na tom sa zhodla konkurencia. Tej naservíroval špagety s kečupom či palacinky z prášku. To, že nie je najlepší kuchár však nemení nič na tom, že je poriadny zabávač a aj vďaka nemu je v Bez servítky tento týždeň poriadne veselo! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!