Nezabudnuteľný Filip ukázal milovanú polovičku: Pozrite, aký krásny párik tvoria!

Kto by si nepamätal na Filipa, ktorý vošiel do archívov relácie Bez servítky skutočne nezapamätateľným spôsobom? Bez hanby kritizoval každého zo súperov, no sám svojím menu vôbec hostí neohúril. Práve naopak!

V relácii často hovoril o svojej priateľke. Netají sa tým, že jeho láska je o jedenásť rokov staršia a o vyše 400 kilometrov vzdialená, no vyzerá, že si skutočne rozumejú. "Neskutočne ju milujem," povedal na začiatku roka v relácii Bez servítky. Filip sa na sociálnej sieti dlhšie odmlčal, no tentokrát prišiel s fotografiou, kde sa pochválil, aký je zamilovaný. Pridal snímku, ktorá zachytáva jeho a jeho lásku niekde na poli. Pravdepodobne si spolu užívajú letné počasie v prírode! 

Zdroj: TV JOJ

V Bez servítky mu zjavne šlo o výhru a jeho stratégiou bolo vyhrať vďaka tomu, že bude kritizovať menu svojej konkurencie. K jednej z kuchárok si dokonca objednal pizzu a jej jedlo absolútne odmietol ochutnať. Všetci od neho čakali, že predvedie kuchárske schopnosti, ktoré by mu dovolili takto kritizovať. Namiesto toho navaril poriadne mastné jedlá, ktoré konkurencia odmietla dojesť. Filip si však z kritiky zjavne veľa nerobil. Aktuálne si užíva dni so svojou milovanou a plní si sny prostredníctvom cestovania! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!