Bez servítky zaplaví extravagancia v prevedení Alex Wortex: Aj TOTO vás čaká!

Alexandra Závodská, ktorá vystupuje pod alter egom Alex Wortex, šokuje média a sociálne siete svojou odviazanosťou. Tento týždeň sa na ňu môžete tešiť v Bez servítky!

"Všetko je presne ako ja - gýčové a luxusné. Som extravagantná, pestrá a milujem všetko iné a narúšať ľuďom myšlienkový program," prezradí hneď v úvode týždňa v Bez servítky Alexandra Závodská. Ako lepšie začať týždeň ako záplavou farieb? Hostia v Bez servítky ostanú v šoku, keď uvidia, kto ich hostí. Kto však Alex pozná, vie, že miluje všetko, čo púta pozornosť. "Som úplne introvert, ale keď ma prestúpi Alex Wortex, moje alter ego, tak si dám na seba hocičo. Nikdy by som si už neobliekla biele tričko a rifle," povie aj tieto slová v dnešnej epizóde. 

Alex so svojím rovnako extravagantným partnerom žijú ako raw vegáni. V preklade to znamená, že nejedia nič živočíšne a hlavne jedia veci len surové. "Kuchárka som veľmi dobrá," zaznie z úst Alexandry. Neznamená to, že Alex je len to, čo si odtrhne zo stromu alebo vyberie zo zeme. Možno sa dnešní diváci aspoň naučia viac o zdravej strave! 

Neváhajte a prihláste sa do Bez servítky aj vy. Viac na tomto odkaze

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!