Takto vyzerá vyššia gastronómia: Konkurentom pripraví Robi degustačný zážitok!

Napriek tomu, že pominulé dni predviedli chlapi svoj gastronomický talent, dnes varí najväčšia kuchárska hviezda spomedzi nich!

V roku 2017 zvíťazil ako dvadsaťštyriročný v kuchárskej šou MasterChef v Maďarsku. Je to jedna z najprestížnejších kuchárskych televíznych súťaží. Róbert Tatai získal 10 miliónov forintov, čo je v prepočte okolo 33 tisíc eur. Už vtedy mal s výhrou jasné plány - investovať do vlastnej reštaurácie, čo sa mu aj podarilo a dnes má svoju reštauráciu v Komárne. Tento týždeň bojuje v relácii Bez servítky a v závere týždňa predvedie v kuchyni neskutočné umenie!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tatai Robi (@tatairobi)

Pravdou je, že Robi je známejší v Maďarsku. V Bratislave ho podľa jeho vlastných slov ešte nepoznajú, čo je veľká škoda. "Tieto jedlá vychádzajú z maďarskej kuchyne," prezradí Robi, že práve tou sa najčastejšie inšpiruje. Ako dezert urobí tradičné Šomloi halušky. Na hostí sa náležite pripraví, ako je však zvykom, pripravili sa naňho dôkladne aj oni. "Ty si mal v MasterChefovi odbornú porotu? My sme horší ako tá porota," predpripraví Jimmi Robiho. Čo sa týka stylingu jedla, nebude Robimu čo vytknúť. Pokrmy budú naservírované dokonale. Hostia si však nájdu aj negatíva. "Zabudol to dochutiť," neodpustí si Marek, ktorý považuje Robiho za najväčšieho konkurenta. Že by šla chuť na úkor výzoru? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!