Známy cestovateľ hostí prenesie do exotiky: Čierne vajce a kefír v polievke! Ochutnali by ste?

Známeho cestovateľa bez mapy môžete tento týždeň sledovať v Bez servítky. Keďže má pocestované aj pojedené množstvo exotiky, hostia čakajú, že tá im pristane aj na tanieroch!

Známy cestovateľ a influencer je povestný svojím cestovaním po celom svete. Tradície, zvyky a nové miesta sprostredkuje svojím fanúšikom na sociálnych sieťach. Ako chutí exotika podľa Milana môžete okúsiť vďaka Bez servítky aj vy. Jeho recepty budú inšpirované celým svetom - Litva, Havaj, Brazília. To sú miesta, ktoré by ste možno aj vy radi navštívili. Navštíviť ich však nie je pre každého realitou, za to môže aspoň okúsiť mieste chute. Milan ich zvláda pripraviť aj na Slovensku! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Hostia sa u Milana budú cítiť ako niekde pri mori. Na Slovensku mu nechýba tiež kúsok exotiky. V Bratislave má bazén a netradičného domáceho maznáčika - afrického slimáka. "Pevne verím, že si dovolenku dnes užijete," adresuje svojím cteným hosťom. "Chcem, aby pochopili, že menej je viac," zaznie z úst dnešného hostiteľa na adresu skromnejšieho prestierania, ktoré hostia nenechajú bez komentára. Menu možno neulahodí každému, keďže pôjde o netradičné chute pre náš región. V polievke bude pridaný kefír, ale aj cvikla a z tejto kombinácie budú mať viacerí rešpekt. Nebudú chýbať ani suroviny, s ktorými ste sa možno ešte nestretli. V hlavnom jedle to bude napríklad čierne vajce. Za to pri programe - havajskom tanci - bude poriadne veselo!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!