Aďka vytrie súperom zrak a poriadne zariskuje: Mäso v dezerte a kombinácie, aké ste nevideli!

Tento týždeň varia v Bez servítky opäť raz skvelí profesionáli a každý jeden účinkujúci má vo varení či pečení veľkú vášeň. Výnimkou nie je ani Adriana Ihringová, ktorá svojim súperom vytrie zrak. Spoľahne sa na neobvyklé kombinácie a v jej dezerte dokonca nájdete mäso!

Aďka je pre varenie či pečenie ako stvorená a jej tohto týždňoví súperi to vedia veľmi dobre. Skúsenosti už má aj s reláciou Bez servítky a tak veľmi dobre vie, čo ju čaká. Na kombinovanie rôznych chutí má rozhodne talent a dnes večer urobí všetko preto, aby sa jej hostia u nej cítili ako doma. Čo sa týka menu, rozhodla sa poriadne zariskovať a stavila tak na netradičné kombinácie. Celý večer odštartuje skvelá gaštanová polievka servírovaná moderným spôsobom, ktorú si niektorí v prvom momente pomýlia s dubákovou polievkou. Večer bude pokračovať prepeličkou plnenou pistáciami, koňakom, králičou pečienkou aj mletým bravčovým mäsom. Ako prílohu zvolí Aďka kuskus so zeleninou, demi-glace omáčku a zdobenie bude v pre ňu typickom, jednoduchom, no efektnom štýle. Dezert bude azda najkontroverznejšou časťou večere. Aďka totiž staví na kombináciu domácej pistáciovej zmrzliny, profiterolky z langošového cesta a čerešničkou bude rozhodne kačacia pečienka v sladkej marináde. Aďka tak vo svojom dezerte staví na kombináciu mäsa na sladko, s dobre premyslenými chuťami. Čo myslíte, ulahodí týmto svojim hosťom?

Bez servítky Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!