Kam zmizol Juniorov hlas? V Bez servítky môžete v nových častiach počuť TOHTO herca!

Relácia Bez servítky síce nemá svojich moderátorov, no môžete počuť dva hlasy, ktoré dianie komentujú. Od roku 2021 to bola stála dvojica - Didiana a Junior. Diváci si tento týždeň mohli všimnúť zmenu!

Bez hlasov, ktoré komentujú dianie v relácii si už ani nevieme Bez servítky predstaviť. Častokrát sa vďaka nim dozvieme zaujímavé informácie do plusu - o surovinách či o tradičnej kuchyni rôznych krajín a histórii pokrmov. Určite by vám "moderátori v pozadí" chýbali. Od roku 2024 si diváci môžu všimnúť menšiu zmenu v zložení moderátorkách hlasov. Od roku 2021, odkedy TV JOJ Bez servítky vysiela, ste mohli počuť Dagmar Dianovú (Didianu) a Milana Zimnýkovala (známeho ako Junior).  

V nových tohtoročných častiach sa však zloženie komentujúce dianie v Bez servítky zmenilo. Stále budete môcť počuť Didianu, no mužský hlas bude novinkou. Tejto úlohy sa v nových častiach chopil Lukáš Frlajs, herec a zabávač, ktoré ste mohli vidieť napríklad vo filme Perinbaba 2. "Moderátor Milan Zimnýkoval odchádza zo šou Bez servítky po vzájomnej dohode s jej tvorcami. Novým hlasom sa stal Lukáš Frlajs, ktorý spolu s Didianou v týchto dňoch načítava komentáre a spolupráca s ním je skvelá," znejú informáciu priamo z PR oddelenia TV JOJ!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!