recept_predjedlo

Predjedlo: Chutné na jazyku, pekné na oko

Cestoviny s lososom.

Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.

Ingrediencie:

  • cestoviny z červenej šošovice
  • neaopolská omáčka s cesnakom
  • provenskálske korenie
  • losos
  • olej
  • chilli v náleve
  • olivy s lososom cesnak
  • tvrdý kravský syr
  • ovčí syr
  • olivový olej

Postup:

  • podľa návodu na obale uvaríme cestoviny
  • z umytého a osušeného lososa odstránime kožu
  • lososa nakrájame na menšie kúsky
  • ochutíme ho soľou a korením
  • na panvici rozpálime olej
  • lososa opečieme na rozpálenom oleji z každej strany dozlatista cca 3 – 4 minúty
  • pridáme cesnak a chvíľku opečieme
  • zalejeme neapolskou omáčkou
  • necháme prejsť varom cca 3 minúty
  • hotovú omáčku zmiešame s uvarenými cestovinami

Cestoviny s lososom podávame na tanieri ozdobené olivami, chilli a s nastrúhaným syrom.

Tagy: Predjedlo