Dezert: Takto pred 88. Rokmi v Belgicku

Dezert: Takto pred 88. Rokmi v Belgicku

Lotusový cheesecake.

Pripravte si u vás doma recept z relácie Bez servítky!

Suroviny:

1 balenie sušienok Lotus

70 g maslo

500 g jemný tvaroh

50 g cukor

240 g lotusová nátierka

1 vanilka

300 ml šľahačková smotana

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Sušienky rozmixujeme a zmiešame ich s roztopeným maslom. Zmes následne natlačíme do tortovej formy. Pripravíme si plnku. Zmiešame jemný tvaroh, cukor a lotusovú nátierku s vanilkou. Osobitne vyšľaháme šľahačkovú smotanu. Potom obe zmesi spojíme. Plnku nanesieme na sušienkový podklad. Zbytok lotusovej nátierky si rozpustíme vo vodnom kúpeli, potom túto zmes vylejeme na vrch koláča. Ten dáme zachladiť do chladničky.

Tagy: Dezert