Polievka: Oranžové noty na buben

Polievka: Oranžové noty na buben

Hokaido na kokosovom mlieku

Vyskúšajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

Hokkaido tekvica

Cibuľa

Zemiaky 

Cesnak

 Soľ, čierne korenie 

Olivový olej 

Kokosové mlieko

Tekvicové semienka 

Tekvicový olej

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Uvaríme si pár zemiakov. Tekvicu ošúpeme a dáme zapiecť do rúry spolu s cibuľkou a cesnakom. Osolíme a okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom. Po uvarení zemiakov a upečenej tekvice hokkaido si zlejeme vodu zo zemiakov a spolu to rozmixujeme. Zalejeme kokosovým mliekom a prevaríme. Na tanieri podávame s tekvicovým olejom a semienkami.

Tagy: Polievka