Emotívne zmierenie v stajni u Bučkovcov: Ešte aj teliatko sa narodilo čierne!

Lucia priznala, že nebyť mamy Anky, mulatka Anička by u Bučkovcov nebola.

Návrat Bučkovcov na obrazovky televízie JOJ priniesol presne to, čo sme od nich očakávali - veľa vtipných okamihov, nové informácie o známej rodine zo Sihle, pripomenutie dôležitých rodinných hodnôt a aj emotívne ukončenie prvej epizódy. Emócie so sebou priniesol hlavne posledný rozhovor mamy Anky a Lucie v stajni pri novom teliatku. "Páči sa ti? Ešte aj to teliatko je čierne!" zažartovala na účet vnučky Aničky, ktorá má otca černocha, Anka, ktorá vie, že s humorom sa dajú prekonať aj najväčšie problémy.

Pred kamerami sa však následne vyznali zo vzájomnej náklonnosti. Lucia je neskonale vďačná za to, že ju svokra prijala v čase, keď zavrhla aj samú seba. Potom, ako jej gynekologička neumožnila potrat, chcela sa po pôrode malej Aničky zbaviť a Anka jej v tom zabránila. "Hlavne sa chcem poďakovať," začne Lucia s vyznaním, no do jej slov skočia slzy. Aj Anke zviera hrdlo: "Prečo poďakovať? Ty by si čo robila na mojom mieste? Zachovala by si sa tak isto." 

Svokru zaskočilo, že Lucia uvažovala po pôrode nad veľmi radikálnymi krokmi: "Zľakla som sa, keď si povedala, že by si ju hodila psom. Ale každý život je vzácny." Mama Anka vie, že ženy z rodu Bučkovcov musia držať spolu a prisľúbila Lucii, že ju vždy podrží: "Utekať od detí nie je riešenie. Keď budú problémy, povedz mi a vyťahám ho za uši!"

No a potom nemajte tých Bučkovcov radi! Sledujte nás opäť vo štvrtok o 21:40 na JOJke!