Výšky, nebezpečenstvo a prekvapujúce vystúpenia: Čo vás čaká na veľkom finále Talentu?

Tomasiano dokonca zapojí naše publikum.

Šiesta séria šou Česko Slovensko má talent vyvrcholí už túto nedeľu o 20:35 na TV JOJ. Čaká vás desať fantastických finalistov s desiatimi výnimočnými vystúpeniami. Aj tento rok bude finále bohaté, máme pre vás pripravených skvelých spevákov, hudobnú skupinu, tanečníkov, kúzelníka, silových akrobatov, artistov aj cyklistky. My sme pre vás zisťovali, čo konkrétne si pre vás naši finalisti chystajú. Niektorí mali čas na prípravu niekoľko mesiacov (konkrétne držitelia zlatých bzučiakov) a niektorí len týždeň (postupujúci z ostatného semifinále), no všetci si pre vás chystajú to najlepšie z toho, čo dokážu predviesť.

Niektorí sa vystavia nebezpečenstvu. „Pripravili sme si novú choreografiu, novú akrobaciu, ktorá nás posunula na ďalší level. Nevieme sa dočkať, aby sme vám to ukázali. Skúšali sme niečo úplne iné, ideme do výšky, je tam viac akrobacie a viac nebezpečenstva,“ prezradilo nám akrobatické duo Katy a Paul o svojom vystúpení. Chalani zo Strong Brothers si zasa pre vás chystajú prekvapenie – do svojho vystúpenia tentoraz zakomponujú aj príbeh: Vystúpenie bude viac o deji a o príbehu, dúfame, že vás – divákov a porotu prekvapíme.“

Aj Tomasiano sa chystá posunúť svoje umenie na ďalšiu úroveň. Zabudnite na kartové triky a mikromágiu. Čo nás čaká? „Bude to netradičné, celé sa to bude odohrávať na javisku, prezradím, že zapojím aj divákov, ale viac by som nechcel prezradiť,“ vraví Tomasiano. Tanečníci z Dancecool Crew poctivo nacvičovali a dokonca sa nevyhli ani menšiemu úrazu. Viac sa dozviete z rozhovoru. Sledujte finále šou Česko Slovensko má talent v nedeľu o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora
Tagy: csmt talent