ČSMT - porota - otázniky

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent je späť! Kto bude sedieť v porote?

Najznámejšia talentová súťaž pozná svojich porotcov.

Najznámejšia talentová šou Česko Slovensko má talent je späť! Po dvojročnej pauze sa v septembri vráti na televízne obrazovky JOJky. V siedmej sérii tejto obľúbenej šou sa môžu diváci tešiť na mnoho skvelých talentov, ale aj na novú porotu! Aj tento rok sa na príprave podieľa okrem slovenskej JOJky aj česká televízia Prima. Obe tak nadviazali na skvelú a úspešnú spoluprácu z minulosti. „Česko Slovensko má talent ako jeden z najúspešnejších formátov na našom trhu vstupuje už do siedmej sezóny a som rád, že tento federálny projekt opäť pripravujeme v úzkej spolupráci s našimi českými partnermi z televízie Prima. Na nový ročník sa tak môžu tešiť diváci v oboch krajinách a s ním aj na niekoľko atraktívnych noviniek," uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. Jednou z nich je nová porota, ktorá hodnotí vystúpenia účinkujúcich, v zložení Jaro Slávik, Diana Mórová, Jakub Prachař a Marta Jandová.

​Najnovšia séria Česko Slovensko Má Talent tak bude bez stálice Lucie Bílej, ktorá sa s ťažkým srdcom rozhodla rozlúčiť so svojim obľúbeným projektom. „Prežila som s Talentom nádherných šesť rokov. Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je tak nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie známa speváčka. 

Televízie JOJ a Prima sa nakoniec zhodli, že do uvoľneného porotcovského kresla zasadne skvelá speváčka a hudobníčka Marta Jandová. „Vedeli sme od začiatku, že nahradiť Lucii Bílu nebude vôbec jednoduché. Preto sme hľadali dámu, ktorá je vtipná, pohotová, empatická, ale taktiež nekompromisná pri rozhodovaní. Naša voľba padla na Martu Jandovú, ktorá presne tieto atribúty splňuje a sama je tiež skvelou a úspešnou speváčkou,“ vyhlásil Marek Singer, generálny riaditeľ Prima Group. Samotná Marta Jandová sa na novú porotcovskú úlohu nesmierne teší. Česko Slovensko Má Talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším, prezradila.

Tagy: ČSMT porota