Aké témy vás počas roka 2018 zaujímali najviac? Tieto články boli najčítanejšie!

Videli ste ich všetky?

Redakcia joj.sk sa vám v priebehu celého roka snaží prinášať tie najzaujímavejšie témy zo zákulisia vašich obľúbených televíznych programov. Horúce novinky, pikošky, rozhovory so slávnymi či zaujímavosti z ich života. O tom všetkom pre vás píšeme celých dvanásť mesiacov. Keďže máme pred sebou štart nového roka 2019, rozhodli sme sa, že vám ukážeme, ktoré témy vás počas roka 2018 zaujímali najviac a teda, ktoré články boli tie najčítanejšie. Ak vám niektorý unikol, neváhajte a prečítajte si ho čím skôr!

1. Kúzelník Mark rozplakal porotu aj publikum
Dejiny Talentu sa podarilo prepísať 46-ročnému Marcovi Spelmannovi zo severného Londýna, ktorý sa porote predstavil s kúzelníckym číslom. Nešlo však o žiadnu zábavu, veľké gestá, šialené triky a obrovskú šou. Práve naopak. Marcovo číslo bolo tiché, pokojné a napriek tomu viac než magnetizujúce.

2. Simonka pred pôrodom pritvrdila a ukázala všetko
Simonka je známa svojimi provokatívnymi outfitmi, ktorých sa nevzdala, ani keď bola tehotná. Na sociálnej sieti sa krátko pred pôrodom pochválila snímkou s vlastnoručne prerobenými plavkami. Miniatúrny kúsok plážového oblečenia jej síce svedčal, no zrejme si vtedy ani neuvedomila, že v ňom ukázala viac, než by bolo pekné a slušné. Vysoko vykrojené nohavičky v kombinácii s tenkou látkou totiž odhalili to, čo je určené len pre oči jej partnera.

3. Zrodila sa nová hviezda – raper Boki 
Najnovší ročník šou Česko Slovensko má talent bol plný mimoriadne nadaných a šikovných ľudí, ktorých ste si prostredníctvom televíznych obrazoviek a sociálnych sietí naozaj obľúbili. Medzi nich patrí bez debaty aj raper Boki, ktorý sa doslova z večera do rána stal novou hviezdou a okamžite začal valcovať na internete. Vo finále sa umiestnil na druhom mieste.

4. Kontroverzná Martina z Vyvolených
Martina Maliterná rozhodne nebola v reality šou Vyvolení prehliadnuteľnou postavou. Už od začiatku upozorňovala na svoju osobu. Dodnes najvýraznejším sa stalo vyfackanie spolusúťažiacej Žanety za to, že ju mala ohovárať vo Voľbe. Po piatich rokoch od skončenia reality šou sa však život Martiny očividne poriadne zmenil. Spolu s ním však radikálnou premenou prešiel aj jej imidž. Kontroverzná súťažiaca má od jesene minulého roka nového priateľa, s ktorým aktuálne žije v Prahe. Prostoreká súťažiaca dnes pôsobí na nepoznanie. 

Moja mama - Ivan a Fero vs. Korbelič a Ort Moja mama - Ivan a Fero vs. Korbelič a Ort Zdroj: joj.sk

5. Odchod Ivana a Fera zo šou Moja mama varí lepšie ako tvoja
Najväčšie legendy šou Ivan s Ferom šokovali po 90. vybojovaných dueloch úplne všetkých. Napriek tomu, že v súboji proti Zuzanite a Dane vyhrali, napokon všetkým prítomným oznámili, že našu šou nadobro opúšťajú. Mali na to jednoducho svoje dôvody a svoju púť sa tak rozhodli ukončiť okrúhlym jubileom. „Už sa to nedalo ťahať aj naša práca, aj povinnosti, ktoré sme neustále odsúvali a nedalo sa to všetko zlúčiť. Nikto by nepovedal, že tu budeme do mája. 90-tka bolo jedno z pekných,“ povedal vtedy Ivan.

6. Talentovaný Kristián Oračko
Vďaka šou Česko Slovensko má talent sme spoznali aj skromného chlapca Kristiána, ktorý si nás získal svojím krásnym a precíteným spevom a hrou na gitare. Dojímavý však bol aj jeho životný osud, ktorý rozplakal porotu aj divákov pri televíznych obrazovkách. Spolu s ťažko chorým otcom sa stará o postihnutého bračeka, pričom žijú doslova z ruky do úst. Navyše, dodnes ho neprebolela náhla strata jeho milovanej mamičky.

Zdroj: Instagram

7. Dominika Cibulková a jej zlé plavky
Tenistka patrí medzi najštýlovejšie a najlepšie oblečené Slovenky. Nuž, ale ako sa vraví, aj majster tesár sa občas utne. Dominika totiž obľubuje istý strih plaviek, ktorý vôbec nelichotí jej postave. Hoci si kupuje poriadne luxusné značky plaviek a mnohé Slovenky môžu o takomto kúsku len snívať, nič to nemení na fakte, že tenistkinu šťavnatú postavičku totálne deformujú. Zlý strih v kombinácii s nevhodným uhlom fotenia o zrkadlo pri jednej snímke spôsobili, že táto sexica pôsobí ako teta v rokoch a pri pohľade na ňu vám horúco asi nebude.

8. Smrť známeho televízneho baču
Vo veku len 32 rokov náš svet navždy opustil veselý „televízny" bača Rastislav Šinger, ktorého diváci poznajú z relácie Nikto nie je dokonalý, kde mimoriadne vtipne odpovedal v ankete. Rasťa si však rovnako si môžete pamätať aj ako hosťa v Inkognite, kde hádači hádali jeho povolanie baču. Aj tam opäť dokázal, že humor mu rozhodne nebol cudzí. S Rasťom sa príbuzní rozlúčili v stredu 26. septembra v Pohronskej Polhore. Smútiacej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť a veľa síl v týchto ťažkých chvíľach.

Zdroj: TV JOJ

9. Dojímavý duet Ondreja Kandráča a Adama Ďuricu
Obľúbená šou Všetko čo mám rád v každej jednej epizóde prináša množstvo skvelých pesničiek, ktoré nám ešte dlho hrajú v hlave. Najobľúbenejšou sa však za rok 2018 stal dojímavý duet Ondreja Kandráča a Adama Ďuricu. Muzikanti spoločne zaspievali tradičnú pieseň Za tú horu, za vysokú a nejednému z nás okamžite naskočili zimomriavky.

10. Prerušené nakrúcanie Inkognita
Na jednom z nakrúcaní obľúbenej relácie Inkognito sa stalo niečo absolútne nečakané. Priamo v strede nakrúcania prvej z troch epizód totiž nastal nečakaný výpadok elektrického prúdu, ktorý postihol značnú časť Bratislavy. Ani budova JOJky na Kolibe nebola výnimkou. Hádači, moderátor, celý štáb i desiatky divákov sa tak ponorili do absolútnej tmy a nezostávalo im nič iné, než pokračovať v spontánnom vtipkovaní o nečakanej situácii, akurát bez kamier. Celý výpadok trval takmer hodinu. Po obnovení dodávok elektrickej energie šlo opäť všetko podľa plánov, a tak nebola ohrozená žiadna z epizód tejto rokmi overenej a obľúbenej relácie.

Ďakujeme vám za priazeň a tešíme sa na vás aj v roku 2019!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora