Diana Mórová o svojej traume z mladosti: Už to viac nechcem zažiť!

Pôvabná herečka Diana Mórová spomína na svoj traumatizujúci zážitok z obdobia dospievania, ktorý by už v budúcnosti nikdy nechcela zažiť.

​Nádherná, ženská a za každých okolností sexi. Taká je herečka Diana Mórová, ktorá žiari všade, kam príde. A to aj v samotných seriáloch či na doskách divadla. Typickou sú pre ňu dlhé, krásne vlasy, bez ktorých si ju vieme predstaviť len ťažko. A zrejme ju v krátkych vlasoch už ani nikdy neuvidíme. Diana totiž mala ako tínedžerka traumatizujúce a psychicky náročné obdobie práve z tohto dôvodu. Nevychádzala dokonca ani von a nemohla sa normálne učiť. V mladosti totiž nečakane skončila nakrátko a akoby stratila obrovský kus svojho ja. "Mohla som mať tak 12 rokov a moja sesternica, kaderníčka, ma ostrihala do postupna. Vtedy sa to tak nosilo. Strihala, strihala, až mi napokon ostali krátke vlasy," spomína si herečka na svoj traumatizujúci zážitok z dospievania. "Ja som mala pocit, že nie som žena. Nevedela som si na to zvyknúť. Mala som zlé známky, nevedela som sa učiť, nevychádzala som z domu. Mala som pocit, že som stratila ženstvo. Úplne som bola na prášky," prezradila Mórová. 

Diana Mórová v seriáli Dvojičky s parochňou Diana Mórová v seriáli Dvojičky s parochňou Zdroj: joj.sk

​S krátkymi vlasmi ju teda rozhodne už nikdy nikde neuvidíme. Výnimkou bol akurát seriál Dvojičky, kde mala Diana takisto kratší zostrih. V tomto prípade však išlo našťastie len o parochňu, čo pre Didi už nebol problém. "Rada sa mením, ale musím tam mať pod tým to svoje, tú istotu. Krátky vlas je však pekný. Musíte na to ale mať husté vlasy," dodala Didi. Herečka si zároveň myslí, že kým je žena krásna a mladá, mala by mať dlhé vlasy.