Diana Mórová zvládla akrobatické nakrúcanie na jednotku: Pomohli jej reálne "superschopnosti"!

S príchodom novej série šou Česko Slovensko má talent sú na svete aj nové upútavky, ktoré predstavujú ja superschopnosti jednotlivých porotcov. Pravdou však je, že napríklad Diana Mórová ich má aj v skutočnosti.

Diana Mórová na nakrúcaní upútavky k ČSMT spolu s dablérkou Diana Mórová na nakrúcaní upútavky k ČSMT spolu s dablérkou Zdroj: TV JOJ

Už o pár týždňov odštartuje nová séria šou Česko Slovensko má talent. Na svete sú už teraz výpravné upútavky, ktoré už môžete vidieť v našom vysielaní. Ich nakrúcanie však zďaleka nebolo jednoduché. Tento rok sa tvorcovia upútaviek rozhodli koncipovať jednotlivé videá tak, aby ukázali, aké superschopnosti má naša porota. Marta Jandová dokáže spájať predmety a vie ich prinútiť lietať. Jaro Slávik dokáže oklamať pravidlá gravitácie a vie chodiť po strope. Diana Mórová je perfektná vo vzdušnej akrobacii a Jakub Prachař disponuje tak obrovskou silou, že vie jednou rukou zdvihnúť auto. A práve v prípade Diany Mórovej tvorcovia použili aj dablérku. Dôvod bol jasný. Išlo najmä o bezpečnosť, keďže nebolo použité žiadne istenie a akrobatické nakrúcanie bolo samo o sebe nebezpečné.

A hoci Diana skutočne miestami visela vo vzduchu, v tých najnáročnejších scenách ju zastúpila akrobatka. "Ja tam len dotváram to, čo buď doskočí alebo sa pretočí, ale to normálny smrteľník neurobí to, čo urobí ona. Ja som rada, že vôbec doskočím, lebo ani to ostatní štandardne neurobia," hovorí Mórová, ktorá raz-dva pochopila, že niektoré veci sú aj na ňu priveľa, keďže pri týchto číslach sa zapájajú aj svalové partie, ktoré bežný človek nemá dostatočne precvičené. Výsledkom je poriadna bolesť. Herečka tak bola pripravená na následnú svalovicu. Napokon jej však vo výkone pomohlo aj to, že v minulosti sa venovala športovej gymnastike. "Aj slečna, čo mi robila kaskadérku, robila aj športovú gymnastiku a teraz sa venuje len tomuto. Sama povedala, že keby nerobil športovú gymnastiku, neurobí nič. Musíte mať ohybnosť tela, zdatnosť a pevné svaly," prezradila herečka, ktorá svoj výkon zvládla na výbornú. Výsledok môžete vidieť aj sami. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Uputávku si môžete pozrieť vo VIDEU nižšie: