Marta Jandová prehovorila o svojom manželstve: TAKTO jej to funguje s jej mužom!

Speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent žije dlhé roky v harmonickom manželstve so svojím mužom Miroslavom. Žeby za tým bola známa okrídlená fráza, že láska ide cez žalúdok? Vieme viac!

Sympatická speváčka Marta Jandová je viac než štyri roky šťastne vydatá za svojho muža Miroslava, s ktorým má dcérku Marušku. Žijú spolu šťastným a pokojným rodinným životom aj napriek tomu, že porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent je pracovne veľmi vyťažená. Receptom je možno aj to, že každú voľnú chvíľu sa snažia tráviť spoločne v ich vytúženom hniezdočku. „Keď sme si s manželom kupovali byt, tak sme nechali vybúrať stenu, aby bola kuchyňa, obývačka a jedáleň v jednom veľkom otvorenom priestore, pretože tam trávime najviac času. Kuchyňa pre mňa znamená také teplo domova. Tam sa robia tie dobroty, stretáva sa tam rodina,“ prezradila Marta. Jedným dychom dodala, že hoci varí veľmi rada, varešky sa v ich domácnosti častejšie chytá práve jej manžel. „Varím veľmi rada, ale môj muž varí oveľa viac a veľmi rád. Takže ho k tomu púšťam. Aj tak veľa nevarím, ale cez víkendy je to úplne v jeho rukách. Nerada škatuľkujem, ale pravdou je, že vie dochucovať lepšie než ja. Ja to uvarím rýchlejšie, ale je to také obyčajné. Jemu to trvá dlhšie, ale chutí to lepšie,“ vysvetlila.

​Ak by ste čakali, že v jej celebritnej kuchyni sa varia špeciálne nóbl jedlá, ste na omyle. Marta totiž nedá dopustiť na tradičné a klasické jedlá, ktoré azda nechýbajú v žiadnej kuchyni. „Rada varím domáci vývar a nechávam to prebublávať aj niekoľko hodín. Robím výbornú zemiakovú polievku po mojej maminke. Robím do toho špeciálne noky, dávam tam hríby. Pre deti najradšej robím bolonské špagety. Strúham do toho aj mrkvičku, lebo je to veľmi dobré,“ dodala.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!