Kauza pokračuje. Naštvaný súťažiaci reaguje na Jara Slávika: Mali by ho už vymeniť!

V šou Česko Slovensko má Talent sa súťažiaci Jarek dostal do konfliktu s Jarom Slávikom. Marta sa rozhodla zareagovať a poriadne mu vyčistiť žalúdok. On si však stále myslí o porote a hlavne o Jarovi Slávikovi svoje.

Najprv sa vyjadril, že mu príliš nezáleží na tom, kto je v porote, no po samotnom výkone predsa len všetko dopadlo inak. Jarek, ktorý o sebe najprv stihol povedať, že má dokonalý hudobný sluch a napriek tomu, že nepozná noty, vie spievať dokonale, sa napokon ďalej v Talente neprebojoval. Jeho spevácke vystúpenie nikoho z poroty nezaujalo. Ako prvý stlačil krížik Jaro Slávik, čo Jarka poriadne rozrušilo a okamžite mu adresoval nemilé slová. Nechápal totiž, čo zaspieval zle. To už však rozčúlilo Martu Jandovú, ktorá ho poriadne schladila. Nepáčilo sa jej totiž súťažiaceho arogantné správanie a najmä to, že si nie je schopný priznať chybu.

VIDEO - Vystúpenie Jareka, ktoré spustilo konflikt

​Ako to však vidí samotný Jarek, ktorého sme vyspovedali bezprostredne po tom, čo ho porota poslala domov? "Mrzí ma akurát to, že Jarova výhovorka bola, že to bol zlý výber pesničky. Ja si to však rozhodne nemyslím, pretože tá pesnička je pekná a rytmická. Keby som si vybral napríklad Hotel California, bolo by to to isté," myslí si svojrázny súťažiaci, podľa ktorého rozhodne nebola chyba vo výbere pesničky, ale ani v ňom. "Naštvalo ma to, že ma to Jaro nenechal dospievať. Ale on to má takto vo zvyku. Mladí speváci začnú spievať prvé slovo a on to hneď stlačí. A ešte urobí ten svoj ksicht... Nemám to rád," pokračuje Jarek. Naštvaný súťažiaci cíti krivdu a myslí si, že kvôli Jarovi sa niektorí ľudia dokonca boja prihlásiť do Talentu. Práve preto je podľa ukrivdeného speváka Slávik súci na výmenu na porotcovskej stoličke. Celú Jarekovu reakciu uvidíte vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Jaro Slávik