Najväčší blázon v Talente? Duševné poruchy si Daniel odmieta dať liečiť!

Neprišiel vyhrať či aspoň postúpiť do semifinále ako väčšina súťažiacich, ale práve naopak. Daniel Plaštiak prišiel pred porotcov zarecitovať Matrix a čo je hlavné, dokázať im, že je najväčší blázon v Česku i Slovensku. Hoci sa snažil, ako vedel, na tento titul či aspoň ocenenie Zlatý Pátrovič to nestačilo.

V poslednej epizóde Talentu sa objavil aj svojrázny súťažiaci Daniel Plaštiak, ktorého jediným cieľom bolo získať anticenu Zlatý Pátrovič. To sa mu, žiaľ, nepodarilo, keďže porotcovia uviedli, že videli aj oveľa väčšie prípady. Danielovi odporučili, aby ešte čo-to dotrénoval a objavil sa znova nabudúce. Ako sám uviedol, do Talentu prišiel z dvoch dôvodov. Chcel sa jednak predviesť a jednak dokázať celému Česku a Slovensku, že práve on je ten najväčší blázon a psychopat pod slnkom. "Keď som pozeral predchádzajúce časti Talentu, tí ľudia a blázni, ktorí tam boli a nemali sebareflexiu, keď som ich videl, bol som v tranze," hovorí Daniel, ktorého práve takéto výkony motivovali k tomu, aby sa aj on predstavil pred štyroch porotcov a predviedol tak svojský výkon pred celým národom.

Daniel Plaštiak chcel všetkým dokázať, že je najväčší blázon Daniel Plaštiak chcel všetkým dokázať, že je najväčší blázon

​Daniel priznal, že v minulosti sa liečil aj odborne a počas toho obdobia aj užíval psychiatrické lieky. Oficiálne mu psychiatri priznali dve diagnózy. Napriek tomu však už v súčasnosti lieky nechce brať a radšej si svoje problémy rieši výlučne naturálne. V skutočnosti je však so svojím životom spokojný, akurát si uvedomuje, že ho väčšina ľudí jednoducho nechápe. Viac o svojom živote nám prezradil v rozhovore HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!

VIDEO - Danielovo vystúpenie, ktorým chcel dokázať, že je najväčší blázon široko-ďaleko: