11-ročný Samuel vlastným hitom totálne odrovnal porotu: V zásobe má ďalšie tromfy!

V šou Česko Slovensko má talent padol ďalší zlatý bzučiak. Tentoraz ho udelili moderátori Lujza a David mimoriadne talentovanému mladému spevákovi Samuelovi, z ktorého zostala porota v nemom úžase. Za všetko môže nielen jeho dokonalý spev, ale aj vlastná autorská pesnička. Už vieme, s kým ďalším sa vidíme vo finále.

Má len 11 rokov, no spieva ako veľký pán. V Talente sme najnovšie mali tú česť spoznať mimoriadne šikovného mladého speváka menom Samuel Rychtar, ktorý svojím neuveriteľným výkonom totálne odrovnal porotu. Stavil pritom na vlastnú pieseň, ktorú napokon aj samotný Jaro Slávik označil za dokonalý rádiový hit. Výsledkom bol napokon zlatý bzučiak. Ten Samuelovi neudelil nikto z porotcov, keďže všetci si ten svoj už vyčerpali, ale odovzdali mu ho moderátori Lujza a David. Skromný spevák však takýto výsledok rozhodne nečakal a dlho nedokázal uveriť tomu, čo sa vôbec stalo. Nešlo však rozhodne o žiadnu náhodu, ale o zaslúženú cenu. Ako to ten Samuel robí, že zo seba dáva také skvelé pesničky a ešte ich aj dokonale zaspieva? "Skladám. Buď mi niečo napadne alebo si len sadnem a niečo zložím, je to rôzne," prezradil mladý talent, ktorého najväčšou inšpiráciou je samotný život a najmä rodina.

ČSMT 2019 -  Samuel Rychtar získal zlatý bzučiak ČSMT 2019 - Samuel Rychtar získal zlatý bzučiak Zdroj: TV JOJ

To, čo táto nádejná hviezda predviedla v Talente, však rozhodne nie je všetko. Do budúcna, a teda aj do finále, sa teda rozhodne máme na čo tešiť. "Mám ešte veľa ďalších a vlastných pesničiek," prezradil nám Samuel, pre ktorého sú najväčšou inšpiráciou klasické bežné a denné veci, ktoré ľudí buď štvú, alebo ich jednoducho majú radi. Mladý talent z Česka však nedokázal skryť svoju skromnosť. Napriek množstvu pochvál od porotcov bol stále presvedčený o tom, že jeho pesničky zatiaľ nedosahujú úroveň hodnú hrania v rádiách. My si však myslíme niečo iné. 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!

VIDEO - Vystúpenie Samuela Rychtara v Talente: