Emócie v Talente zvláda každý inak: Potoky sĺz po verdikte poroty!

Štúdio obľúbenej šou Česko Slovensko má talent bude aj tento týždeň plné neskrývaných emócií. Jeden zo súťažiacich akosi neunesie verdikt poroty, až sa napokon rozplače.

Štúdio obľúbenej šou Česko Slovensko má talent bude aj v sobotu večer plné nevšedných, ale i poriadne bláznivých čísel. Nebudú však chýbať ani také, ktorým, okrem samotných protagonistov, takmer nikto nerozumie. V najbližšej epizóde sa napríklad objaví aj pozoruhodný mladík Maroš Fusko alias Jeffy Boy, ktorého môžete poznať aj z minuloročného Talentu.Vtedy po prvýkrát Slovensku predstavil svoj revolučný rep, alebo ako ho sám nazýva "repík". Dôvod, prečo nerobí klasický rep ako väčšina reperov, je jednoduchý. "Keď neviem repovať, idem repíkovať. Tí, čo si myslia niečo druhé, nechám to na nich," prezradil vtedy súťažiaci, ktorý vešia svoje skladby aj na vlastný YouTube kanál. Jeffy Boy síce vtedy so svojím originálnym "repíkom" ďalej nedostal, no o to viac motivovaný sa prihlásil tento rok opäť.

CŠMT 2019 - Jeffyboy plače CŠMT 2019 - Jeffyboy plače Zdroj: TV JOJ

​Ako to však už v živote občas býva, nie všetko dopadne podľa našich predstáv. Svoje o tom vie aj spomínaný Jeffy Boy, ktorý napokon nemohol dať zo seba maximum a dokázať tak porote, že na to skutočne má a že nie je žiadna nula. To sa však celkom nepodarilo a porotcovia ho nakoniec poslali domov s tým, aby to skúsil znova o rok. Pre Jeffyho to však bola tvrdá rana a krátko po vystúpení sa v zákulisí okamžite rozplakal. Utišovať sa ho snažila Lujza, aj David, no mali čo robiť, aby to zvládli. Nádejný umelec si síce v záplave emócií uvedomoval, že hoci je už aj tak príliš neskoro plakať nad rozliatym mliekom, on to predsa len skúsi. Kráľ "repíku" nevedel jednoducho skryť sklamanie z toho, že tento rok zbytočne premrhal svoju šancu ukázať všetkým, že na to skutočne má. Čo predchádzalo jeho obrovskému citovému výlevu, sa dozviete už v sobotu večer v Talente. 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!

VIDEO - Bonusový Jeffyho rapík z ČSMT 2018

Tagy: ČSMT