Bonus, ktorý ste v telke nevideli: Raper Kelso dostal svojím freestylom porotu do varu!

Vďaka šou Česko Slovensko má talent poznáme ďalšieho šikovného umelca, ktorým je raper a freestyler Kelso. Ten nám z rukáva vysypal ďalšie skvelé improvizované číslo.

ČSMT 2019 - Kelso ČSMT 2019 - Kelso Zdroj: TV JOJ

​Zaujal porotcov i divákov. Raper Kelso prišiel ukázať, že vie nielen rapovať, ale aj robiť skvelý freestyle, ktorý je čisto o improvizácii a zvládne ho len málokto. Kelso to zvládol. Napokon zaujal porotcov i divákov natoľko, že si od nich vyslúžil standing ovation a postup ďalej. "Freestyle je čistá improvizácia, kde sa rapujú najrôznejšie témy alebo čisto atmosféra, ktorú raper práve cíti a vníma," prezradil Kelso. Inšpiráciou pre neho sú aj najrôznejšie situácie zo života, vrátane lásky či rôznych žartov.

VIDEO - Kelsov prídavok:

​​Venuje sa tomu od svojich 13 rokov a už vtedy mal za sebou svoj prvý battle, čiže súťaž, ktorú dokonca aj rovno vyhral. Rozdiel medzi ním a štandardnými rapermi či spevákmi je v tom, že Kelso dokáže zo seba dať texty rovno z rukáva, bez akejkoľvek prípravy. Aj preto očaril porotu v Talente natoľko, až ho jednohlasne posunuli ďalej. Niečo podobné sa len tak často nevidí. O tom, že Kelso je ozajstný profík, vás presvedčí aj v našom videu, v ktorom nám aj krátko po jeho vystúpení dal "z brucha" ďalší freestyle. Presvedčte sa o tom sami vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!