Finále Talentu bude veľkolepá šou: Čakajú vás nadupané vystúpenia a dychberúce výkony!

Aktuálny ročník obľúbenej šou Česko Slovensko má talent už o pár hodín vyvrcholí veľkolepým finále, v ktorom sa vám predstavia deviati finalisti so svojimi fantastickými číslami. A my vám garantujeme, že zo seba naozaj vydajú maximum!

Šou Česko Slovensko má talent nás sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou a teraz na jej sklonku sa blíži k svojmu koncu. Už dnes večer nás čaká veľkolepé finále, ktoré bude plné nadupaných čísel od deviatich finalistov. Tešiť sa môžete na dychberúce výkony, na úžasnú a krásnu scénu, na našich skvelých porotcov, samozrejme, na moderátorov a napratané štúdio plné fanúšikov, v ktorom to bude doslova vrieť!

​A teda, na čo sa môžete tešiť? Úžasní speváci Margaréta Ondrejková, Daniel Zappi a Samuel Rychtar, ktorí boli ocenení zlatým bzučiakom, si pripravili perfektné a emotívne piesne, z ktorých budeme mať určite zimomriavky. Akrobati Katya & Nikita si natrénovali dychberúce predstavenie, ktoré dozaista dvihne ľudí zo stoličiek. Steperi Tobiáš a Sára si poctivo nacvičili ďalšie famózne číslo, sexice z Citadela Mefisto zas očaria ďalším zvodným tanečným číslom. Sánky vám určite padnú aj z výkonu ich mužských konkurentov v podobe skupiny Fricska Dance Group. Šoumeni z Bike O´clock opäť predvedú, aké kúsky dokážu so svojimi dvojkolesovými tátošmi. Umelkyňa Volha Safronava si zas pripravila ďalší silný a dojímavý príbeh, ktorý vyrozpráva pomocou kreslenia do piesku. Takže, ako vidíte, rozhodne sa máte na čo tešiť a finále tak nesmiete zmeškať!

Sledujte veľké finále šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:25 na JOJke!

Aké pocity má pred veľkým finále moderátorka Lujza Garajová Schrameková? Pozrite si video: