Víťazka Talentu nestráca čas a rozbieha kariéru: Margarétka má za sebou prvý koncert!

Tínedžerka Margaréta Ondrejková sa len v sobotu stala absolútnou víťazkou ôsmeho ročníka šou Česko Slovensko má talent a už pár dní na to má za sebou prvý koncert!

Margaréta Ondrejková má len 16 rokov, no narodila sa so silným hlasom dospelej zrelej ženy. Niet preto divu, že v šou Česko Slovensko má talent všetkých ohúrila a z finále odišla ako víťazka. Hneď, ako z nej opadla eufória z výhry, sa vrhla naplno do rozbiehania svojej speváckej kariéry. Tmavovláska rozhodne nestráca čas a už v utorok odohrala svoj prvý koncert. Vystúpila totiž ako hosť na adventnom koncerte skupiny La Gioia v Žiline. Trio operných spevákov poznajú diváci JOJky taktiež z Talentu. V obľúbenej šou sa zviditeľnili aj ďalší hostia koncertu – gitarový virtuóz Dávid Bílek a akrobatické zoskupenie Vertigo.

Zaujímavosťou je, že výhra v Talente nie je prvým veľkým úspechom nadanej tínedžerky z Čachtíc. Minulý rok vyhrala v medzinárodnej súťaži spevákov do 15 rokov v talianskom Sanremo Junior. Vo finále tam uspela v konkurencii súťažiacich z 15 krajín sveta. V sprievode 39-členného orchestra zaspievala pieseň Before He Cheats od Carrie Underwood. Klobúk dole!

Finálové vystúpenie Margaréty Ondrejkovej nájdete vo videu: