Marta Jandová ukázala sestru aj dcéru: Obe majú 7 rokov!

Porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Marta Jandová opäť poodhalila kúsok zo svojho súkromia. Vďaka jej otcovi Petrovi Jandovi je ich početná rodina trošku kuriózna. Najmladšia dcéra je len o pár mesiacov staršia než jeho vnučka a tak sa teta so svojou neterou spolu hrávajú.

Petrovi Jandovi, rockerovi a lídrovi kapely Olympic, sa v roku 2012 narodila jeho doposiaľ najmladšia dcéra Rozárka. V tom istom roku len o pár mesiacov neskôr sa aj Marta Jandová stala hrdou mamou. Priviedla na svet dievčatko menom Maruška. Tak sa stalo, že Rozárka sa stala tetou, hoci mala len tri mesiace.

​Rodina však drží pokope a tak sa dievčatká stretávajú a vyrastajú spolu. Dôkazom toho je fotka, ktorú Marta Jandová zavesila na sociálnu sieť. "Neter a teta. V dobe rúškovej," napísala k záberu. Na fotke je vidieť, že hoci sú obe dievčatká samy na lúke, na tvárach majú rúška, bez ktorých si dnes už život pomaly predstaviť nevieme.

View this post on Instagram

Neteř a teta. ???? V době rouškové. ?

A post shared by Marta Jandová - Zpěvačka (@marta.jandova) on

Porotkyňa šou Česko Slovensko má talent trávi dni počas koronavírusu predovšetkým so svojou rodinou. S rozkošnou dcérou Maruškou, ktorej tvár neukazuje, chodí pravidelne na prechádzky do prírody.