Marta Jandová vytočená dobiela: Rieši už druhú nehodu za štyri mesiace!

Rodine Jandových proste nejde karta. Valí sa na nich jedna pohroma za druhou. Petr Janda začal len teraz riešiť následky po povodni, ktorá mu spláchla penzión v Bielych Karpatoch, a medzičasom jeho dcére Marte niekto nabúral auto. A hneď dvakrát.

​Obľúbená porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Marta Jandová sa na sociálnej sieti "pochválila" ďalšou jazvičkou na osobnom majetku. Neznámy vodič jej zdeformoval zadnú časť auta a z miesta nehody ušiel. "Tak teda ďakujem pekne za ´skrášlenie´ auta. Už druhýkrát za 4 mesiace. Niekto do mňa nabúra a radšej ujde. SRAB! Ale áno, hlavne, že sme všetci zdraví," napísala k videu, kde fanúšikom ukazuje rozsah nehody - dvere od kufra vinník pokrčil ako papier.

Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Mnohí boli rovnako pobúrení ako majiteľka. "Si robia prd*l, nie? Hovädá, fakt. Keby to aspoň nebolo tak veľmi. Moje nervy," rozčuľovala sa jedna fanúšička. "Takéto správanie ľudí nikdy nepochopím. Pritom by stačilo nechať za stieračom lístok a nahlásiť to poisťovni," napísala ďalšia. Vinník ale podľa všetkého na seba žiaden kontakt nenechal.