Jakub Prachař zmenený na nepoznanie! Neuveríte, ako teraz vyzerá!

Obľúbený a vtipný porotca šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař má za sebou turbulentné obdobie. To sa podpísalo aj na jeho vzhľade. A zmena je to poriadna.

​Jakuba Prachařa poznáme ako vždy veselého a vtipného porotcu šou Česko Slovensko má talent, ktorý je navyše za každú srandu a tak nemá problém nechať sa nahovoriť na priam hocičo. Avšak v súkromí to v poslednom období zrovna veselé nemal. Skrachovalo mu manželstvo s Agátou a momentálne sa dvojica doťahuje súdne, aby túto etapu obaja uzavreli. Medzičasom hľadal šťastie v láske u krásnej topmodelky Denisy Dvořákovej, avšak ani to sa neskočilo happyendom. Navyše karanténa sa podpísala aj na jeho vzhľade, kedy pribral neskutočných 15 kilogramov. "Ešte 15 kíl a už ma zas pustia do televízie," potvrdil svoj súboj s váhou.

Najnovšie však pridal na sociálnu sieť fotografiu, ktorá mnohých zaskočila. Jakub Prachař je na nej úplne bielovlasý. K fotke napísal komentár, ktorým to potvrdil: "Rok sa s rokom zišiel. V tomto období som dokázal umiestniť aj 20 fotografií na instagram a podarilo sa mi zošedivieť." Vyzerá rozhodne inak, než ako si ho pamätáme z porotcovského kresla šou Česko Slovensko má talent, ale prírode sa poručiť nedá.