David Gránský si s manželkou užíva romantiku v exotike: Aha, odleteli do hotového raja!

Sympatický herec a moderátor šou Česko Slovensko má talent v týchto dňoch dovolenkuje aj spolu s manželkou v exotickom raji v Strednej Amerike. Ide o ich vysnívanú svadobnú cestu, na ktorú si museli počkať takmer dva roky!

Moderátor David Gránský patrí k idolom mnohých žien, no jeho srdce už dlhé roky patrí iba manželke a životnej láske Nikole. V júni to budú dva roky odo dňa, keď si povedali svoje sladké „áno“ a zosobášili sa po dlhoročnej známosti. Hoci býva dobrým zvykom, že krátko po svadbe mladomanželia absolvujú svadobnú cestu, David a Nikola si na svoj vysnívaný výlet museli počkať takmer dva roky. Pre množstvo práce a neskôr pre pandémiu koronavírusu teda odložili medové týždne na neurčito. Keďže sa ale všetko postupne na dobré obracia, rozhodli sa, že teraz je tá správna chvíľa.

Manželia Gránskí si teda zbalili kufre a odleteli do exotickej Kostariky, kde si užívajú veľkú romantiku.Ďakujeme rodinka a naši drahí kamaráti, že ste nám prispeli na našu svadobnú cestu už pred dvomi rokmi. Vzhľadom k sutiácii sme si ju šli užiť až teraz. Dobrodružstvo začína,“ napísala Davidova manželka na Instagrame ku krásnym záberom z raja na zemi. Z manželov už na prvý pohľad srší láska a je vidieť, že si prítomnosť toho druhého naplno vychutnávajú. Aj tento párik je tak dôkazom toho, že skutočná láska môže vydržať aj vo vodách šoubiznisu.