Jasmina Alagič a Rytmus majú vo výchove synčeka jasno: TOTO už dnes nepočujete často!

Známa moderátorka a úspešný raper vychovávajú svojho synčeka Sanela pomerne moderne, no je niečo, v čom ostávajú verní tradíciám. A ich fanúšikovia sú z toho doslova nadšení!

Moderátorka Jasmina Alagič a raper Patrik Rytmus Vrbovský patria k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisu a tvoria naozaj krásny pár. K dokonalosti ich doviedol ich synček Sanel, ktorý v lete oslávi svoje druhé narodeniny. Slávni manželia sa snažia tráviť pokope čo najviac času a chlapčekovi venujú každú voľnú chvíľu. Hoci mu doprajú aj luxus v podobe značkového oblečenia či dovoleniek, rozhodne z neho nerobia rozmaznané dieťa. Je totiž niečo, v čom sú obaja veľmi prísni.

Aj keď sú Jasmina i Rytmus veľmi aktívni na sociálnych sieťach a pravidelne fanúšikom ukazujú zábery zo svojho súkromného života, na snímkach nikdy nevidieť Sanelovu tváričku. Celebritní rodičia si na to dávajú veľký pozor, pretože chcú, aby mal normálne detstvo. Momentka zo života Patrika Vrbovského. V mojej zóne s mojím chlapčekom, ktorému sa snažíme s mojou manželkou dať detstvo, aké sme mali my. Bez mobilov a sociálnych sietí,“ napísal Rytmus k snímke, na ktorej je odfotený so Sanelom pri výbehu so sliepkami. Tento výchovný postoj už v dnešnej dobe od rodičov nepočujeme často a tak niet divu, že fanúšikovia sú z tohto prístupu doslova nadšení. Pod fotkou na Instagrame mu totiž nechali množstvo pozitívnych a pochvalných komentárov. Keďže sú obaja z prostredia šoubiznisu, veľmi dobre vedia, že sociálne siete sú dobrým sluhom, no zlým pánom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking